DÜNYA ORGANİZASYONLARI 1NCİ ULUSLARARASI MODERN TAVLA ŞAMPİYONASI

2011-07-27
442

ŞAMPİYONANIN ANA İNTERNET SİTESİ İÇİN TIKLAYINIZ >>>

PARTNER ULUSAL ORGANİZATÖRLERE DAİR DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ >>>

KATILIM HAKKI ELDE ETMİŞ OYUNCULARA DAİR DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ >>>

EŞLEŞME DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ >>> (Kura Çekimi: 30 Ekim 2011)

  • Dünya Organizasyonları 1nci Uluslararası Modern Tavla Şampiyonası, dünya tavla tarihinde ilk defa gerçekleştirilen global bir uygulamadır. Şampiyonanın ana organizatörleri Amerika, Danimarka ve Japonya Modern Tavla Federasyonları`dır. Bu olimpik stildeki aktivitede çeşitli uluslardan birçok oyuncu mücadele edecektir.

  • Şampiyonanın özelliği, iştirak bildirmiş her bir ulustan asgari 1, azami 4 adet oyuncunun, ancak partner ulusal organizatörlerce tertiplenecek seçme turnuvalarında birinci olmak kaydıyla şampiyonaya katılım hakkı kazanabilecek olmasıdır. Diğer bir deyişle; bir oyuncunun bahsi geçen şampiyonaya katılabilmesi için, iştirak bildirmiş olan ülkelerdeki partner ulusal organizatörlerce tertiplenecek seçme aktivitelerinde birinci olması ön şartı aranmaktadır. Seçme turnuvalarının format ve yürütüm modelleri, ilgili partner ulusal organizatörlerce belirlenir.

  • Seçmeler tamamlandıktan sonra esas şampiyona 30 Ekim 2011 tarihindeki kura çekimi ile başlayacak, yarı final ve finallere kadar tüm esas şampiyona turları GridGammon internet adresinde oynanacaktır. Bu müsabakalar her bir ulustan önceden belirlenmiş ulusal gözlemciler tarafından yerinde takip edilmek yanında, müsabakayı canlı izlemek isteyen tüm dünya tavlaseverlerine açık olacaktır. Müsabakaları takip etmek isteyecek tavlaseverlerin ilgili programı bilgisayarlarına indirip kurduktan sonra bu maddenin sonundaki bağlantıya tıklayarak elde edecekleri kayıt formunu [email protected] adresine göndermeleri gerekmektedir. GridGammon kayıt formu için tıklayınız.

  • Yarı final ve final müsabakalarının nerede oynanacağı ileri bir tarihte kararlaştırılacaktır. Şampiyonanın 2012 yılının ilk yarısı içerisinde tamamlanması planlanmaktadır.

  • Bir eşleşme ortaya çıktığında Turnuva Komitesi bu eşleşmenin tamamlanması için bir son tarih belirleyerek taraflara iletecek, taraflar bu son tarihe kadar karşılıklı uygun gördükleri gün ve saatte müsabakalarını oynayabileceklerdir. Anlaşmazlık halinde gün ve saat Turnuva Komitesi`nce belirlenir.

  • Esas şampiyonanın yürütüm modeli "Tekil Eliminasyon 3te2 11 sayı – Final 3te2 13 sayı" şeklindedir.

  • Aktiviteye dair özel bir internet sitesi hazırlanmış olup, bu sayfaya www.bgchampionship.com adresinden ulaşılabilir.

  • Şampiyonaya şu ana kadar dünyanın dört bir yanından birçok ülke iştirak bildirmiş olup, Türkiye ulusal seçmeleri WBF-TÜRKİYE organizasyonumuzca gerçekleştirilmektedir.

  • Türkiye`nin esas şampiyonadaki oyuncu kontenjanı toplam 4 isim olup, Haziran, Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında bu isimlerin belirlenmesine yönelik seçme aktiviteleri tertiplenmiştir.

  • Bu seçme turnuvalarının ilk ikisi "Davet" usulüyle gerçekleştirilmiş olup, Türkiye`den belli bir kariyere ulaşmış tavlaseverlerin kendilerine iletilecek davetlere yanıt vermesi yoluyla iştirakçiler belirlenmiş, üçüncü ve dördüncü seçme turnuvalarında ise tüm tavlaseverlere belli bir kontenjan oranında aktivitede yer alma imkanı tanınmıştır.

  • Tüm seçme turnuvalarının yürütüm modeli "Tekil Eliminasyon 3te2 7 sayı – Final 3te2 9 sayı" şeklindedir.

  • Seçme turnuvalarından birinci çıkacak isimler, birer başarı şilti ile onurlandırılarak Türkiye adına esas şampiyonaya katılımları Turnuva Komitesi`ne bildirilmiş, kendilerinin katılım maliyetleri de organizasyonumuzca karşılanmıştır.

  • Detaylı bilgi için telefon yoluyla 0533 235 25 55`e veya e-posta yoluyla [email protected] ile iletişime geçilebilir.

  • WBF-Türkiye Organizasyonu, bu ilk ve oldukça enteresan tecrübede yer alarak başarılı olmuş 4 isme, bu tam manasıyla global şampiyonada Türkiye`yi temsilen girdikleri yarışta Türk modern tavla camiası adına başarılar diler.

ULUSAL SEÇMELERİN TOPLU FOTOĞRAF ALBÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ >>>

HAZİRAN 2011 BİRİNCİ ULUSAL SEÇME TURNUVASI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ >>>

TEMMUZ 2011 İKİNCİ ULUSAL SEÇME TURNUVASI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ >>>

AĞUSTOS 2011 ÜÇÜNCÜ ULUSAL SEÇME TURNUVASI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ >>>

EYLÜL 2011 DÖRDÜNCÜ ULUSAL SEÇME TURNUVASI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ >>>

 

 



Kayıt Giriş
Sifremi unuttum!

E-Mail Doğrulama

Kayıt Giriş
Şifreniz mail adresinize gönderilecektir.
Kayit