WBF-Türkiye

WBF-Türkiye Üyelerinden Yeni Bir Uluslararası Başarı...

2005-07-25 16:09:50
747

Temmuz ayı boyunca Fransa'da organize edilecek uluslararası aktivitelerde yer almak üzere ay başında yola çıkan üyelerimiz, Hamza Nar ve oğlu Caner Nar, cemiyetimizi üstün başarıyla temsil ederek 26 Temmuz 2005 itibariyle ülkemize dönmüşlerdir.

Nar ailesinin ilk durağı olan, Worldwide Backgammon Federation, WBF tarafından 07-10 Temmuz 2005 tarihlerinde Cannes'da gerçekleştirilen 1. Cannes Lucien Barriere Gold Cup'ta Hamza Nar'ın Master kategorisi ana kademede yarı final oynayarak, Caner Nar'ın ise Intermediate kategorisi Son Şans kademesinde final oynamayı başararak iki kupa ile kürsüye çıkmalarının ardından ikinci durak bu yıl otuzuncu kez düzenlenen Dünya Şampiyonası olmuştur.

13-17 Temmuz 2005 tarihlerinde gerçekleşen ve bu yıl 40'a yakın ülkeden yaklaşık 450 civarı katılımcının yer aldığı 30. Monte Carlo Fairmont Dünya Modern Tavla Şampiyonası'nda da başarısını devam ettiren üyelerimizden Caner Nar'ın Intermediate kategorisi Son Şans kademesinde yarı final oynaması bizleri bir kez daha gururlandırmış, üstat Hamza Nar'ın Super Jackpot yan aktivitesinde şampiyonluğu yakalaması ise şapka çıkartılacak bir zafer olarak kayıtlara geçmiştir.

Temmuz ayı boyunca verdikleri mücadele ve kazandıkları ciddi başarı ile bizleri fazlasıyla gururlandıran kıymetli üyelerimiz Hamza ve Caner Nar'ı tüm destekçi üyelerimiz adına tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.




Kayıt Giriş
Sifremi unuttum!

E-Mail Doğrulama

Kayıt Giriş
Şifreniz mail adresinize gönderilecektir.
Kayit