WBF-Türkiye

Ustalar I. Bodrum Açık'ta Biraraya Geldiler...

2005-08-01 20:30:44
673

WBF-Türkiye'nin yaz aktiviteleri kapsamında bu yıl Bodrum Delfi Hotel'de organize edilen WBF-Türkiye I. Bodrum Açık Tavla Şampiyonası, 29-31 Temmuz 2005 tarihlerinde başarıyla gerçekleşti.

Bodrum Belediyesi'nin himayesinde, Delfi Hotel, Yenigün Tavla ve İkiyıldız Kristal ana sponsorluklarında yürütülen, Çift Eliminasyon stili ana aktivite yanında Modern Tavla, Jackpot, Danışman Çiftler, Bayanlar Özel ve WBF-Türkiye patentli Arena yan aksiyonları ile zenginleştirilen şampiyona, üç günlük bir tavla festivali havasında geçti.

Bodrum'un çeşitli noktalarından gelen katılımcılara İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir, Adana ve Muğla'dan gelen tavlaseverlerin de katılmasıyla büyük çekişmenin yaşandığı şampiyonada ana aktivite şampiyonluğunu, turnuvayı ardarda 7 galibiyet ile yenilgisiz tamamlayan WBF-Türkiye üyesi İLYAS ATAK alırken böylelikle WBF-Türkiye 2005 Bodrum Tavla Şampiyonluğu ünvanı da sahibini bulmuş oldu.

WBF-Türkiye'nin, profesyonel organizasyon ve usta üyelerimizin katılımıyla gövde gösterisi yaptığı şampiyonaya ait turnuva raporuna yakında sitemizden ulaşabilirsiniz.

Turnuva Sonuçları için tıklayınız.

Turnuva Albümü için tıklayınız.




Kayıt Giriş
Sifremi unuttum!

E-Mail Doğrulama

Kayıt Giriş
Şifreniz mail adresinize gönderilecektir.
Kayit