WBF-Türkiye

Modern Tavla Ligleri'nde Yaz 2005 Sezonu Tamamlandı...

2005-09-14 14:33:24
724

İstanbul, Ankara ve Bodrum'dan sonra Ağustos 2005 itibariyle Karadeniz Ereğli'de de aktif olan ve tüm bölgelerde eş zamanlı yürütülen WBF-Türkiye Modern Tavla Ligleri'nde Yaz 2005 Sezonu, 11 Eylül'deki kapanışın ardından oynanan final müsabakaları ile tüm bölgelerde tamamlanmıştır. Sonuçlar bölgelere göre aşağıdadır:

İSTANBUL:
Toplam 29 katılımcının iki grupta mücadele ettiği İstanbul I. Küme'de ENGİN GÜRSES, bir önceki sezonun da finalisti Mehmet Adil Arda karşısında 2-0'lık bir seri ile mutlu sona ulaşırken, toplam 45 katılımcının dört grupta mücadele ettiği İstanbul II. Küme'nin final eşleşmesinde ise LEVENT ŞİRİN, serinin ilk maçını kaybetmesine rağmen genç rakibi Ferhat Uğurlu'ya karşı 2-1 üstünlük sağlayarak şampiyon olmuştur.

ANKARA:
Toplam 14 katılımcının yer aldığı Ankara I. Küme'de bir önceki sezonun ikinci küme şampiyonu tecrübeli ALİ PALAŞOĞLU kariyerine yeni bir zafer eklerken, Ankara II. Küme katılım yetersizliği nedeniyle Ekim-Kasım 2005 Sezonu ile birleştirilmiştir.

BODRUM:
Toplam 18 katılımcının mücadele ettiği Bodrum I. Küme'de şampiyonluk ünvanının yeni sahibi, son müsabakalarında yaptığı büyük atak ile UYGAR TUNCAY olurken, toplam 53 katılımcının dört grupta mücadele ettiği Bodrum II. Küme'nin final eşleşmesinde Nevra Erda'ya karşı çekişmeli müsabakalar sonucunda 2-1 galip gelen ÜMİT İLİK, liglerdeki ilk sezonunda ünvanı yakalama başarısını göstermiştir.

KDZ. EREĞLİ:
Toplam 18 katılımcının mücadele ettiği Karadeniz Ereğli, daha ilk sezonunda bir haftada oynanan 99 maç ile bir rekor sahibi olmuş, ilerisi için çok olumlu sinyaller veren bu yeni grubun renkli isimlerinden REMZİ ÖZBİRİNCİ ilk sezonda şampiyonluğa ulaşmıştır.

Yaz 2005 Sezonu Detayları için tıklayınız.

Ustalık Puanı Sıralaması'nın güncel hali için tıklayınız.

Modern Tavla Genel Sıralaması'nın güncel hali için tıklayınız.

Geçmiş Sezon Arşivleri için tıklayınız.




Kayıt Giriş
Sifremi unuttum!

E-Mail Doğrulama

Kayıt Giriş
Şifreniz mail adresinize gönderilecektir.
Kayit