WBF-Türkiye

WBF-Türkiye Ekibi, Fransa'da Yine Sahnedeydi...

2005-10-31 20:51:22

WBA, World Backgammon Association imzasıyla 27-30 Ekim 2005 tarihlerinde Fransa, Paris'te, dünyanın dört bir yanından gelen toplam 138 oyuncunun katılımıyla gerçekleşen III. Enghien-les-Bains Açık Modern Tavla Şampiyonası'nda yer alan ekibimiz, 31 Ekim itibarı ile yurda dönmüştür.

Bugüne kadarki ekiplerimiz arasında en genç yaş ortalamasına sahip olan 9 kişilik takımımız dört gün süren mücadelelerinde birbirinde zorlu müsabakalara çıkmış, ana aktivitede umduğumuzu bulamasak da üstat Hamza Nar'ın President's Cup yan aktivitesinde üst ve alt kanatların her ikisinde de finale erişerek son maçın oynanmasına gerek kalmaksızın şampiyon olması ile ekiplerimizin yer aldıkları tüm şampiyonalardan bir kupa ile dönmeleri geleneği sürdürülmüştür.

Ekip elemanlarımızın özellikle yan aktivitelerde oynadığı çeyrek ve yarı finaller yanında Türkiye'yi uluslararası bir turnuvada temsil eden ilk bayan oyuncu olan Seda Koç'a verilen özel ödül ise hepimizi gururlandırmıştır.

Tüm ekip üyelerimize gayretlerinden ötürü teşekkür eder, ilerideki organizasyonlarda başarılarının artarak devamını dileriz.


WBF-Türkiye Ekibi: (soldan sağa) Haluk Yorgancıoğlu, Hayati Göztaş, Bülent Bahar,
Arda Fındıkoğlu, Yalkın Erk, Seda Koç, Sertan Tiryaki, Hamza Nar ve Zeki Özgül.

Turnuva Sonuçları için tıklayınız.

Turnuva Albümü için tıklayınız.




Kayıt Giriş
Sifremi unuttum!

E-Mail Doğrulama

Kayıt Giriş
Şifreniz mail adresinize gönderilecektir.
Kayit