WBF-Türkiye

Modern Tavla Ligleri'nde Kasım-Aralık 2006 Sezonu Tamamlandı...

2006-12-11 09:23:30
803

İstanbul, Ankara, Bodrum ve Kdz.Ereğli'de eş zamanlı yürütülen WBF-Türkiye Modern Tavla Ligleri'nde Kasım-Aralık 2006 Sezonu, 10 Aralık 2006 itibariyle sona eren grup maçlarının ardından oynanan final müsabakaları ile tüm bölgelerde tamamlanmıştır. Sonuçlar bölgelere göre aşağıdadır:

İSTANBUL:
İstanbul´da 2. hafta toplantısında oynanan 145 resmi müsabaka ile Türkiye rekorunun da kırıldığı Kasım–Aralık 2006 Sezonu, keyifli mücadelelere sahne olmuş, yeni oyuncuların katılımıyla daha da artan lig heyecanı tavlaseverlerin bütün ustalıklarını göz önüne çıkartmıştır. WBF-Türkiye Organizasyon Ekibi olarak bu müthiş tavla ziyafetinin yaşanmasına katkıda bulunan tüm katılımcılarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

İstanbul Altın Küme'de CEM DURAN, toplam 14 usta isim arasından başarıyla sıyrılarak bir kez daha şampiyonluğa ulaşırken, 2006 yılında yürütülen beş sezonda elde ettiği üç Altın Küme şampiyonluğu ile erişilmesi zor bir başarıya imza atmıştır.Toplam 24 katılımcının iki grupta mücadele ettiği İstanbul I. Küme'de tecrübeli isim, TURAN ULUS çekişmeli müsabakalar sonucunda Ulvi Cangazi´yi 2-1 ile geçerek şampiyonluk ünvanının sahibi olurken, toplam 50 katılımcının dört grupta mücadele ettiği İstanbul II. Küme'de FARUK PERKİN güçlü rakibi Zeki Özgül´ü 2-1 ile geçerek şampiyonluğa ulaşmıştır.

ANKARA:
Toplam 10 katılımcının tek grupta mücadele ettiği Ankara I. Küme'de ALİ PALAŞOĞLU rakiplerinin arasından sıyrılarak başarılarına bir yenisini daha eklerken, 17 katılımcının yer aldığı Ankara II. Küme'de ise tecrübeli oyuncu UĞUR HELVACIOĞLU şampiyonluk ünvanının sahibi olmuştur.

BODRUM:
Toplam 13 katılımcının tek grupta mücadele ettiği Bodrum I. Küme'de ALİ DAYI rakiplerinin arasından sıyrılarak bölgenin yeni şampiyonu olmuştur. Toplam 25 katılımcının iki grupta mücadele ettiği Bodrum II. Küme'de de GEORGE SIMPSON rakibi Aykut Özet´e karşı 2-0 üstünlük sağlayarak şampiyonluğa ulaşmıştır.

KDZ. EREĞLİ:
Toplam 21 katılımcının iki grupta mücadele ettiği Kdz. Ereğli I. Küme'de SULHİ GÜLBAHAR bölgenin yeni şampiyonu olmuştur. Toplam 29 katılımcının iki grupta mücadele ettiği Kdz. Ereğli II. Küme'de de İSMAİL KURU rakibi Koray İşeri´yi 2-0 ile geçerek şampiyonluğa ulaşmıştır.

Kasım-Aralık 2006 Sezonu Detayları için tıklayınız.

Ustalık Puanı Sıralaması'nın güncel hali için tıklayınız.

Modern Tavla Genel Sıralaması'nın güncel hali için tıklayınız.

Geçmiş Sezon Arşivleri için tıklayınız.




Kayıt Giriş
Sifremi unuttum!

E-Mail Doğrulama

Kayıt Giriş
Şifreniz mail adresinize gönderilecektir.
Kayit