WBF-Türkiye

Modern Tavla Ligleri´nde Ocak-Şubat 2007 Sezonu Tamamlandı...

2007-03-01 17:50:13

İstanbul, Ankara, Bodrum ve Kdz.Ereğli'de eş zamanlı yürütülen WBF-Türkiye Modern Tavla Ligleri'nde Ocak-Şubat 2007 Sezonu, 18 Şubat 2007 itibariyle sona eren grup maçlarının ardından oynanan final müsabakaları ile tüm bölgelerde tamamlanmıştır. Sonuçlar bölgelere göre aşağıdadır:

Ä°STANBUL:
İstanbul Altın Küme'de ALİ ŞERİF RENDE, toplam 14 usta isim arasından başarıyla sıyrılarak bir kez daha şampiyonluğa ulaşmıştır. Toplam 25 katılımcının iki grupta mücadele ettiği İstanbul I. Küme'de, ERGÜN KOÇ, Murat Hatipoğlu´nu 2-1 ile geçmeyi başararak şampiyonluk ünvanının sahibi olurken, toplam 52 katılımcının dört grupta mücadele ettiği İstanbul II. Küme'de FUAT ERDAĞ, Süleyman Çevik´i 2-0 ile geçerek şampiyonluğa ulaşmıştır.

ANKARA:
Toplam 13 katılımcının tek grupta mücadele ettiği Ankara I. Küme'de UĞUR HELVACIOĞLU rakiplerinin arasından sıyrılarak başarılarına bir yenisini daha eklerken, 11 katılımcının yer aldığı Ankara II. Küme'de ise tecrübeli oyuncu MERAL CEYLAN şampiyonluk ünvanının sahibi olmuştur.

BODRUM:
Toplam 15 katılımcının tek grupta mücadele ettiği Bodrum I. Küme'de ÜMİT İLİK rakiplerinin arasından sıyrılarak bölgenin yeni şampiyonu olurken, toplam 27 katılımcının iki grupta mücadele ettiği Bodrum II. Küme'de HAKAN AYPAK rakibi Ergün Saçar´ı 2-0 ile geçerek şampiyon olmuştur.

KDZ. EREÄžLÄ°:
Toplam 21 katılımcının iki grupta mücadele ettiği Kdz. Ereğli I. Küme'de SEMİH ŞUĞLE çekişmeli müsabakalar sonucunda İsmail Kuru´yu 2-1 ile geçerek şampiyonluk ünvanına ulaşırken, toplam 22 katılımcının iki grupta mücadele ettiği Kdz. Ereğli II. Küme'de de ALİ RIZA KILIÇ rakibi Tarık Çapar´ı 2-0 ile geçerek liglerdeki ilk sezonunda şampiyonluğa ulaşmıştır.

Ocak - Şubat 2007 Sezonu Detayları için tıklayınız.

Modern Tavla Genel Sıralaması'nın güncel hali için tıklayınız.

Ustalık Puanı Sıralaması'nın güncel hali için tıklayınız.

Geçmiş Sezon Arşivleri için tıklayınız.




Kayıt Giriş
Sifremi unuttum!

E-Mail DoÄŸrulama

Kayıt Giriş
Şifreniz mail adresinize gönderilecektir.
Kayit