WBF-Türkiye

Karadeniz Ereğli, 2007 Geleneksel Tavla Şampiyonu'nu Buldu...

2007-07-02 17:19:26
710

WBF-Türkiye organizasyonunda 30 Haziran-01 Temmuz 2007 tarihlerinde Karadeniz Ereğli’de düzenlenen WBF-Türkiye II. Karadeniz Ereğli Tavla Şampiyonası, 4 ilden (İstanbul, Ankara, Kırıkkale, Zonguldak) toplam 64 oyuncunun katılımıyla gerçekleşmiştir.

Birincisi 2005 yılında başarıyla tamamlanan şampiyona sonucunda İstanbul'a giden şampiyonluk kupasını kendi bölgelerine geri getirmeyi amaçlayan Kdz. Ereğli'li usta oyuncuların yoğun çabalarına da sahne olan organizasyonda, iki gün boyunca yaklaşık 18 saatlik kıyasıya mücadelenin ardından 100 dakika süren final müsabakasında Karadeniz Ereğli'den Dilek Özdemir’i 9-4'lük skorla geçmeyi başaran, İstanbul'dan ABDULLAH SORGÜVEN, ardarda 8 maçlık galibiyet serisi ile yenilgisiz şampiyonluğa ulaşırken, böylelikle Karadeniz Ereğli Geleneksel Tavla Şampiyonluğu ünvanı da 2007 yılı için sahibini bulmuştur.

İkiyıldız Kristal, Yenigün Tavla, 869BG, NSM Tempur, Delfi Hotel ve ev sahibi Kordon Cafe sponsorluklarında gerçekleşen, ”Arena”, “Danışman Çiftler” ve “Bayanlar Özel” yan aktiviteleri ile zenginleştirilen şampiyonada dereceye girenler, ünvan, kupa ve başarı sertifikaları yanında çeşitli armağanlarla ödüllendirilmişlerdir.

Turnuva fotoğraflarına "albüm" köşemizden ulaşabileceğiniz organizasyonumuza gösterdikleri ilgiden ötürü tüm tavlasever dostlarımıza ve gösterdikleri yakın alaka ile misafirperverliklerinden ötürü Karadeniz Ereğli'deki ev sahiplerimize WBF-Türkiye ailesi adına teşekkür ederiz.

Turnuva Sonuçları için tıklayınız.

Ana Aktivitenin Ayrıntılı Sonuçları için tıklayınız.

Genel Sıralama'nın güncel hali için tıklayınız.




Kayıt Giriş
Sifremi unuttum!

E-Mail Doğrulama

Kayıt Giriş
Şifreniz mail adresinize gönderilecektir.
Kayit