WBF-Türkiye

WBF-Türkiye 2007 Bodrum Tavla Şampiyonu Belli Oldu...

2007-11-08 16:10:01
778

WBF-Türkiye Organizasyonu'nca Bodrum'da yılda bir defa tertiplenen kapsamlı tavla şampiyonalarından 2007 aktivitesi WBF-Türkiye II. Bodrum Açık Tavla Şampiyonası, 02-04 Kasım 2007 tarihlerinde başarıyla gerçekleştirilmiştir.

Ev sahibi Delfi Hotel yanında Yenigün Tavla, 869BG, İkiyıldız Kristal, NSM Tempur ve Dedeman Aquapark ana sponsorluklarında yürütülen, Çift Eliminasyon stili ana aktivite yanında Modern Tavla, Jackpot, Danışman Çiftler, Bayanlar Özel ve WBF-Türkiye patentli Arena yan aksiyonları ile zenginleştirilen şampiyona, bir öncekinde olduğu gibi yine üç günlük bir tavla festivali havasında geçmiştir.

Bodrum'un çeşitli noktalarından gelen katılımcılara İstanbul, Ankara, İzmir, Zonguldak, Kırıkkale ve Muğla'dan gelen ustaların katılmasıyla toplam 66 ismin üç gün boyunca değişik kategorilerde yaklaşık toplam 26 saat boyunca mücadele ettiği şampiyonanın ana aktivitesinde, turnuvayı ardarda 7 galibiyet ile yenilgisiz tamamlayan WBF-Türkiye İstanbul grubunun renkli ismi CEMALETTİN YÜKSEL birinciliğe ulaşmış ve böylelikle WBF-Türkiye 2007 Bodrum Tavla Şampiyonluğu ünvanının sahibi olmuştur.

WBF-Türkiye olarak organizasyonumuza gösterdikleri ilgiden ötürü tüm tavlasever dostlarımıza teşekkür ederiz.

Turnuva Sonuçları için tıklayınız.

Turnuva Albümü için tıklayınız.

Genel Sıralama'nın güncel hali için tıklayınız.

To view the results in English, visit www.online-backgammons.com.




Kayıt Giriş
Sifremi unuttum!

E-Mail Doğrulama

Kayıt Giriş
Şifreniz mail adresinize gönderilecektir.
Kayit