WBF-Türkiye

WBF-Türkiye'nin İlk İzmir Geleneksel Tavla Şampiyonu Belirlendi...

2008-04-07 01:59:50
774

Kısa bir süre önce İzmir'de de faaliyete geçmiş olan WBF-Türkiye Organizasyonu'nca bundan böyle bu şehrimizde yılda bir defa düzenlenecek olan geleneksel şampiyonaların 2008 aktivitesi, WBF-Türkiye I. İzmir Tavla Şampiyonası, 05-06 Nisan 2008 tarihlerinde, toplam 6 ilden (İzmir, İstanbul, Ankara, Bursa, Zonguldak, Muğla) 63 kişilik katılımla gerçekleşmiş ve başarıyla tamamlanmıştır. Şampiyona için ev sahibimiz Best Western Hotel Konak'ın Ege denizine nazır, nezih Derya Salonu'nda buluşan tavlaseverler, iki gün yaklaşık 17 saat süren aktivite boyunca WBF-Türkiye'nin İzmir'deki ilk geleneksel tavla şampiyonu olabilmek için mücadele etmişlerdir.

Best Western Hotel Konak, İkiyıldız Kristal, Yenigün Tavla, 869BG, NSM Tempur, Elektroser, Bodrum Delfi Hotel, Öz Gaziemir Sürücü Kursu ve Flamingo A.Ş. sponsorluklarında düzenlenen organizasyonda birbirinden çekişmeli müsabakalar ardından varılan finalde, son iki şampiyonanın başarılı ismi İzmir'den Nurgül Nar'a karşı 45 dakika süren müsabaka sonucunda 9-1'lik skorla açık farklı bir galibiyet alan Bursa'dan yılların tecrübesi İRFAN MIZRAKÇI zirveye ulaşmış ve WBF-Türkiye 2008 İzmir Geleneksel Tavla Şampiyonluğu ünvanının sahibi olmuştur.

"Arena", "Danışman Çiftler" ve "Bayanlar Özel" yan aktiviteleri ile zenginleştirilen şampiyonada dereceye girenler, ünvanları ve kupaları yanında çeşitli armağanlarla ödüllendirilmişlerdir.

WBF-Türkiye, fotoğraflarına "albüm" köşemizden ulaşabileceğiniz şampiyonanın tüm iştirakçilerine ilgilerinden ötürü teşekkür ederken, bir sonraki faaliyette tekrar birlikte olmayı diler.

Turnuva Sonuçları için tıklayınız.

Ana Aktivitenin Ayrıntılı Sonuçları için tıklayınız.

Genel Sıralama'nın güncel hali için tıklayınız.




Kayıt Giriş
Sifremi unuttum!

E-Mail Doğrulama

Kayıt Giriş
Şifreniz mail adresinize gönderilecektir.
Kayit