WBF-Türkiye

Karadeniz Ereğli, 2008 Geleneksel Tavla Şampiyonu'nu Buldu...

2008-07-28 17:15:54
738

WBF-Türkiye organizasyonunda 26-27 Temmuz 2008 tarihlerinde Karadeniz Ereğli’de düzenlenen WBF-Türkiye III. Karadeniz Ereğli Tavla Şampiyonası, 5 ilden (Zonguldak, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Sakarya) toplam 62 oyuncunun katılımıyla gerçekleşmiştir.

İki gün boyunca yaklaşık 20 saat süren kıyasıya mücadelenin finalinde, birinci gün grup müsabakalarında ümidini ikinci güne taşımayı son anda başaran ve bu andan itibaren kuvvetli oyunculara karşı aldığı seri galibiyetlerle finale kadar gelen İstanbul'dan NİHAT SORGÜVEN, cemiyetimizin Karadeniz Ereğli'deki tanınmış isimlerinden, finale kadar mağlubiyetsiz gelen ileri oyuncu Süreyya Sertaşı'na karşı 90 dakika süren ve büyük çekişmeyle geçen müsabaka sonunda 9-8'lik skorla bir adım öne çıkarak mutlu sona ve böylelikle 2008 yılı için Karadeniz Ereğli Geleneksel Tavla Şampiyonluğu ünvanına ulaşan taraf olmuştur.

İkiyıldız Kristal, Yenigün Tavla, 869BG, NSM Tempur, Flamingo, Opticana Optik, Elektroser, Delfi Hotel ve ev sahibi Kordon Cafe sponsorluklarında gerçekleşen, ”Arena”, “Danışman Çiftler” ve “Bayanlar Özel” yan aktiviteleri ile zenginleştirilen şampiyonada dereceye girenler, ünvan, kupa ve başarı sertifikaları yanında çeşitli armağanlarla ödüllendirilmişlerdir.

Turnuva fotoğraflarına "albüm" köşemizden ulaşabileceğiniz şampiyona boyunca gösterdikleri yakın misafirperverlik için Kdz. Ereğli grubu mensuplarımıza ve organizasyonumuza gösterdikleri ilgiden ötürü tüm tavlasever dostlarımıza teşekkür ederiz.

Turnuva Sonuçları için tıklayınız.

Ana Aktivitenin Ayrıntılı Sonuçları için tıklayınız.

Geleneksel Genel Sıralama'nın güncel hali için tıklayınız.




Kayıt Giriş
Sifremi unuttum!

E-Mail Doğrulama

Kayıt Giriş
Şifreniz mail adresinize gönderilecektir.
Kayit