WBF-Türkiye

Gürcistan'da Kazanılan Önemli Zafer...

2008-08-08 01:33:46

World Backgammon Association, WBA tarafından 31 Temmuz-5 Ağustos 2008 tarihlerinde Gürcistan, Tiflis'de ikinci kez düzenlenen ve üç kategoride toplam 68 kişilik katılımla gerçekleşen Gürcistan Açık Modern Tavla Şampiyonası'na iştirak eden cemiyetimiz mensubu isimlerden Cem Duran, Masters kategorisi ana kademede şampiyonluğa ulaşarak tüm organizasyonun zirvesine yerleşmiş ve Türk oyuncularca bugüne dek uluslararası platformda elde edilmiş olan en ciddi başarılardan birine imza atmıştır.

Zafere giden 5 maçlık galibiyet serisinde dünya klasmanı oyunculardan Matvey "Falafel" Natanzon (İSR) ve Jürgen Orlowski (ALM)'ye üstünlük sağlayıp final müsabakasında ise Fabrizio Lo Surdo (İT) karşısında 17-9'luk açık ara galibiyetle mutlu sona ulaşarak kariyerine eklediği ünvanla bizleri bir kez daha gururlandıran Duran, bu sayede Ekim 2008'de tertiplenecek VI. Fransa Açık Modern Tavla Şampiyonası'na da bedelsiz katılım hakkı elde etmiştir.

6 Ağustos 2008 itibariyle ülkemize dönmüş olan şampiyon ve azimli mücadelelerinden ötürü diğer iştirakçi dostlarımızı tüm destekçi üyelerimiz adına tebrik eder, başarılarının artarak devamını dileriz.


2008 Gürcistan Açık Şampiyonu
CEM DURAN




Kayıt Giriş
Sifremi unuttum!

E-Mail Doğrulama

Kayıt Giriş
Şifreniz mail adresinize gönderilecektir.
Kayit