WBF-Türkiye

Modern Tavla Ligleri'nde Yaz 2008 Sezonu Tamamlandı...

2008-08-19 01:42:27
884

İstanbul, Ankara, Bodrum, Kdz.Ereğli ve İzmir'de eş zamanlı yürütülen WBF-Türkiye Modern Tavla Ligleri'nde Yaz 2008 Sezonu, 23 Ağustos 2008 itibariyle sona eren grup maçlarının ardından oynanan final müsabakaları ile tüm bölgelerde tamamlanmıştır. Sonuçlar bölgelere göre aşağıdadır:

İSTANBUL:
İstanbul Altın Küme'de bir önceki sezonun Birinci Küme ikincisi olan MEHMET YAĞMURCA, 14 usta isim arasında açık farkla şampiyonluğa ulaşmış ve dikkat çekmiştir. Toplam 22 katılımcının iki grupta mücadele ettiği İstanbul I. Küme finalinde tecrübeli GÜNAY ZORLU, sezonun başarılı isimlerinden rakibi Ergun Şen´i 2-0 ile geçmeyi başararak şampiyonluk ünvanının sahibi olmuştur. Toplam 40 katılımcının dört grupta mücadele ettiği İstanbul II. Küme'nin çekişmeli müsabakalara sahne olan final eşleşmesinde liglerdeki ilk sezonunda final oynamayı başaran Mahmut Eren'e karşı 2-1 üstünlük sağlayan CEVAT ARAZ mutlu sona ulaşan isim olmuştur.

Yaz 2008 Sezonluk Karma Turnuvalar'ın toplam 52 kişilk katılımla oynanan İstanbul ayağında son günlerin flaş ismi NİHAT SORGÜVEN rakibi Abbas Uğur Sümer karşısında 12-8 galip gelerek şampiyonluğa ulaşan isim olmuştur.

ANKARA:
Bu bölgemizde Yaz 2008 Sezonu oynanmamıştır.

BODRUM:
Toplam 12 katılımcının tek grupta mücadele ettiği Bodrum I. Küme'de bu bölgemizin yıldız isimlerinden GEORGE SIMPSON sezonun son maçlarındaki atağıyla bir kez daha mutlu sona ulaşan isim olurken, toplam 14 katılımcının tek grupta mücadele ettiği Bodrum II. Küme'de ise yılların tecrübesi BEDRİ KORAMAN, baştan sona önde götürdüğü sezonu şampiyonlukla tamamlamıştır.

KDZ.EREĞLİ:
Bu bölgemizde Yaz 2008 Sezonu oynanmamıştır.

İZMİR:
Toplam 13 katılımcının tek grupta mücadele ettiği İzmir I. Küme´de sezonun son gününe kadar süren çekişmeyi rakiplerinin bir adım önünde tamamlayan REFİK VURAL bölgenin yeni şampiyonu olurken, toplam 15 katılımcının tek grupta mücadele ettiği İzmir II. Küme'de ise FİKRET KAYA şampiyonluk ünvanının sahibi olmuştur.

Yaz 2008 Sezonu Detayları için tıklayınız.

Modern Tavla Genel Sıralaması'nın güncel hali için tıklayınız.

Ustalık Puanı Sıralaması'nın güncel hali için tıklayınız.

Lig Kuralları için tıklayınız.

Karma Turnuva Kuralları için tıklayınız.

Geçmiş sezon arşivleri için tıklayınız.




Kayıt Giriş
Sifremi unuttum!

E-Mail Doğrulama

Kayıt Giriş
Şifreniz mail adresinize gönderilecektir.
Kayit