WBF-Türkiye

WBF-Türkiye, Edirne'de İlk Şampiyonunu Seçti...

2008-11-11 12:38:19
765

Kasım 2008 itibariyle Edirne'de operasyona geçen WBF-Türkiye organizasyonumuzun bu şehrimizdeki açılış faaliyeti olarak düzenlenen ve WBF-Türkiye 2008 Geleneksel Tavla Turu'nun altıncı ayağı olan 08-09 Kasım 2008 tarihli WBF-Türkiye I. Edirne Tavla Şampiyonası, 3 ilden (İstanbul, İzmir, Edirne) toplam 57 oyuncunun katılımıyla gerçekleşmiştir.

İki gün boyunca yaklaşık 19 saat süren kıyasıya mücadelenin finalinde, birinci gün grup müsabakalarından lider çıkarak "İlk Gün Birincisi" ödülünü alan ve galibiyet serisini ikinci gün de devam ettiren İzmir'den AHMET NAR, son iki şampiyonanın flaş ismi İstanbul'dan uzman Kemal Aksu'ya karşı 75 dakika süren müsabaka sonucunda 10-3'lük skorla açık ara öne çıkmış, böylelikle ardarda 7 galibiyetle yenilgisiz şampiyonluğa uzanırken Edirne Geleneksel Tavla Şampiyonluğu ünvanının da ilk sahibi olmuştur.

İkiyıldız Kristal, Yenigün Tavla, 869BG, NSM Tempur, Flamingo, Opticana Optik, Elektroser, Delfi Hotel ve ev sahibi Arslanlı Complex sponsorluklarında gerçekleşen, ”Arena”, “Danışman Çiftler” ve “Bayanlar Özel” yan aktiviteleri ile zenginleştirilen şampiyonada dereceye girenler, ünvan, kupa ve başarı sertifikaları yanında çeşitli armağanlarla ödüllendirilmişlerdir.

Turnuva fotoğraflarına "albüm" köşemizden ulaşabileceğiniz şampiyona boyunca gösterdikleri yakın misafirperverlik için Edirne grubu mensuplarımıza ve bu şehrimizde ilk faaliyetimiz olmasına rağmen organizasyonumuza gösterdikleri itimattan ötürü tüm tavlasever dostlarımıza teşekkür ederiz.

Turnuva Sonuçları için tıklayınız.

Ana Aktivitenin Ayrıntılı Sonuçları için tıklayınız.

2008 Geleneksel Tavla Turu Puan Durumu'nun güncel hali için tıklayınız.

Geleneksel Genel Sıralama'nın güncel hali için tıklayınız.




Kayıt Giriş
Sifremi unuttum!

E-Mail Doğrulama

Kayıt Giriş
Şifreniz mail adresinize gönderilecektir.
Kayit