WBF-Türkiye

Modern Tavla Ligleri'nde Kasım-Aralık 2008 Sezonu Tamamlandı...

2008-12-15 19:45:31
922

İstanbul, Ankara, Bodrum, Kdz.Ereğli, İzmir ve Kasım 2008'den itibaren artık Edirne'de eş zamanlı yürütülen WBF-Türkiye Modern Tavla Ligleri'nde Kasım-Aralık 2008 Sezonu, 27 Aralık 2008 itibariyle oynanan final müsabakalarıyla tamamlanmıştır. Sonuçlar bölgelere göre aşağıdadır:

İSTANBUL:
İstanbul Altın Küme'de genç usta ALİ ŞERİF RENDE 14 isim arasından başarıyla sıyrılarak şampiyonluklarına bir yenisini daha eklemiştir. Toplam 25 katılımcının iki grupta mücadele ettiği İstanbul I. Küme finalinde bir önceki sezon II. Küme finali oynamış olan FATİH ÜNALAN, rakibi Mümtaz Türk´ü 2-0 geçmeyi başararak başarılı yükselişini sürdürürken, toplam 45 katılımcının dört grupta mücadele ettiği İstanbul II. Küme'de ise tecrübeli NECMİ BAYSAL, rakibi Arda Fındıkoğlu´na karşı 2-1'lik final skoruyla şampiyonluğa ulaşmıştır.

Kasım-Aralık 2008 Sezonluk Karma Turnuvalar'ın toplam 48 kişilk katılımla oynanan İstanbul ayağının final eşleşmesinde seriye dezavantajlı başlayan ARDA FINDIKOĞLU, baştan sona başabaş bir mücadeleye sahne olan müsabakalarda uzman oyuncu Erhan Yenişen karşısında ilk finalde 11-10, son finalde ise 15-14'lük skorlarla bir adım öne çıkarak şampiyonluğa ulaşmıştır.

ANKARA:
Bu bölgemizde Kasım-Aralık 2008 Sezonu oynanmamıştır.

BODRUM:
Toplam 15 katılımcının tek grupta mücadele ettiği Bodrum I. Küme'de tecrübeli oyuncu ADİL GÜNGEN mutlu sona ulaşırken, toplam 16 katılımcının tek grupta mücadele ettiği Bodrum II. Küme'de ise ALİ DAYI şampiyonluklarına bir yenisini eklemiştir.

KDZ.EREĞLİ:
Bu bölgemizde Kasım-Aralık 2008 Sezonu oynanmamıştır.

İZMİR:
Toplam 13 katılımcının tek grupta mücadele ettiği İzmir I. Küme'de bir önceki sezonun II. Küme şampiyonu A.ERCAN GÜLEÇ yine mutlu sona ulaşarak yükselişini sürdürmüş, toplam 15 katılımcının tek grupta mücadele ettiği İzmir II. Küme'de ise şampiyon, bu bölgemizin tanınmış isimlerinden ALİ RIZA KABALAK olmuştur.

EDİRNE:
İlk lig sezonunu başarıyla tamamlamış olan bu bölgemizde kuvvetli oyunu göze çarpan MUHARREM DEMİR, toplam 14 isim arasından başarıyla sıyrılarak Edirne'nin ilk modern tavla şampiyonu olmuştur.

Kasım-Aralık 2008 Sezonu Detayları için tıklayınız.

Modern Tavla Genel Sıralaması'nın güncel hali için tıklayınız.

Ustalık Puanı Sıralaması'nın güncel hali için tıklayınız.

Lig Kuralları için tıklayınız.

Karma Turnuva Kuralları için tıklayınız.

Geçmiş sezon arşivleri için tıklayınız.




Kayıt Giriş
Sifremi unuttum!

E-Mail Doğrulama

Kayıt Giriş
Şifreniz mail adresinize gönderilecektir.
Kayit