WBF-Türkiye

WBF-Türkiye 2008 Geleneksel Tavla Turu Sonuçlandı...

2008-12-30 13:28:02

WBF-Türkiye Organizasyonu'nca 2008 yılı itibariyle başlangıç verilen ve yıl boyunca devam etmiş olan Geleneksel Tavla Turu faaliyeti başarıyla tamamlanmış ve ilk şampiyon belli olmuştur.

Geleneksel faaliyetlerimizin kıdemli isimlerinden İstanbul'dan GÜLTEKİN UYGUR, yıl içerisinde gerçekleştirilen toplam 7 etapta (Ankara, İzmir, İstanbul-I, Kdz.Ereğli, Bodrum, Edirne, İstanbul-II) topladığı katılım ve performans puanlarının ardarda eklenmesiyle, bu etaplarda yer alan toplam 387 münferit iştirakçi arasında toplam 146 tur puanına ulaşmış ve böylelikle WBF-Türkiye 2008 Geleneksel Tavla Turu'nu birincilikle tamamlayarak WBF-Türkiye 2008 Geleneksel Tavla Şampiyonluğu ünvanının sahibi olmuştur. Turu İstanbul'dan Nihat Sorgüven 130 puanla Uygur'un bir adım gerisinde ikinci, yine İstanbul'dan Kemal Aksu 111 puanla üçüncü ve İzmir'den Hamza Nar ise 99 puanla dördüncü tamamlamışlardır.

Bu önemli başarı ile kazandığı heybetli şampiyonluk kupası yanında ismine özel hazırlanmış olan lüks ahşap tavla takımı ile ödüllendirilen Uygur, ayrıca Büyük Final 2008 aktivitesine ilk turdan doğrudan katılmaya da hak kazanmıştır.

WBF-Türkiye, şampiyon ismi tebrik eder, yeni etaplarla zenginleştirilecek 2009 Turu'nda tüm katılımcılara başarılar diler.


WBF-Türkiye 2008 Geleneksel Tavla Şampiyonu
GÜLTEKİN UYGUR

2008 Geleneksel Tavla Turu Puan Durumu'nun nihai hali için tıklayınız.




Kayıt Giriş
Sifremi unuttum!

E-Mail Doğrulama

Kayıt Giriş
Şifreniz mail adresinize gönderilecektir.
Kayit