WBF-Türkiye

2009'un İlk Geleneksel Tavla Şampiyonu Başkent'te Belli Oldu...

2009-02-02 00:14:52
787

WBF-Türkiye Organizasyonu'nca Ankara'da yılda bir defa düzenlenen geleneksel tavla şampiyonalarının 2009 aktivitesi ve WBF-Türkiye 2009 Geleneksel Tavla Turu'nun ilk etabı olan WBF-Türkiye V. Ankara Tavla Şampiyonası, 31 Ocak-01 Şubat 2009 tarihlerinde, toplam 9 ilden (İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Zonguldak, Mersin, Eskişehir, Kayseri, Sivas) 94 kişilik katılımla gerçekleşmiş ve başarıyla tamamlanmıştır. Şampiyona için bu yıl yine Ankara Enerji Hotel'in keyifli ortamında buluşan tavlaseverler, iki gün yaklaşık 18 saat boyunca Başkent'in yeni geleneksel tavla şampiyonu olabilmek için mücadele etmişlerdir.

Medya sponsorumuz PAL FM yanında Enerji Hotel, İkiyıldız Kristal, Yenigün Tavla, 869BG, NSM Tempur, Flamingo, Opticana Optik, Club Goldenbird, Arslanlı Complex ve Delfi Hotel sponsorluklarında düzenlenen organizasyonun nefes kesen müthiş bir mücadeleye sahne olan finalinde şampiyonanın flaş ismi Ankara'dan Onur Vurur karşısında 70 dakikalık müsabaka sonucunda son zarda 9-8'lik skorla galip gelen ve bu organizasyonda ardarda üçüncü defa şampiyonluğunu ilan ederek kırılması imkansıza yakın bir rekor elde eden İstanbul'dan usta GÜLTEKİN UYGUR bir kez daha mutlu sona ulaşmış, WBF-Türkiye 2009 Ankara Geleneksel Tavla Şampiyonluğu ünvanının sahibi olmuş ve zirvedeki yerini korumuştur. Aynı zamanda yan aktivite "Arena"'yı da şampiyonlukla tamamlaması, Uygur'un zaferini perçinlemiştir.

"Arena", "Danışman Çiftler", "Bayanlar Özel" ve WBF-Türkiye organizasyonunda ilk kez tertiplenen "Havuz" yan aktiviteleri ile zenginleştirilen şampiyonada dereceye girenler, ünvanları ve kupaları yanında çeşitli armağanlarla ödüllendirilmişlerdir.

Organizasyonumuz, şampiyona fotoğraflarına "albüm" köşemizden ulaşabileceğiniz faaliyete ilgi gösteren tüm tavlaseverlere teşekkür eder.

Turnuva Sonuçları için tıklayınız.

Ana Aktivitenin Ayrıntılı Sonuçları için tıklayınız.

2009 Geleneksel Tavla Turu Puan Durumu'nun güncel hali için tıklayınız.

Genel Sıralama'nın güncel hali için tıklayınız.




Kayıt Giriş
Sifremi unuttum!

E-Mail Doğrulama

Kayıt Giriş
Şifreniz mail adresinize gönderilecektir.
Kayit