WBF-Türkiye

WBF-Türkiye, Yeşil Bursa'da İlk Şampiyonunu Çıkarttı...

2009-03-09 16:10:23
800

WBF-Türkiye Organizasyonu'nun Bursa'daki ilk faaliyeti olan ve WBF-Türkiye 2009 Geleneksel Tavla Turu'nun ikinci etabı şeklinde tertiplenen WBF-Türkiye I. Bursa Tavla Şampiyonası, 07-08 Mart 2009 tarihlerinde, toplam 7 ilden (İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara, Antalya, Adapazarı, Kıbrıs) 86 kişilik katılımla gerçekleşmiş ve başarıyla tamamlanmıştır. Şampiyona için faaliyet boyunca hizmet kalitesiyle beğeni toplayan Efehan Hotel'in şehir manzarasına nazır terasında buluşan tavlaseverler, iki gün yaklaşık 20 saat boyunca Yeşil Bursa'nın ilk geleneksel tavla şampiyonu olabilmek için mücadele etmişlerdir.

Medya sponsorumuz PAL FM yanında Efehan Hotel, İkiyıldız Kristal, Yenigün Tavla, 869BG, NSM Tempur, Flamingo, Opticana Optik, Club Goldenbird, Arslanlı Complex ve Delfi Hotel sponsorluklarında düzenlenen ve şehir dışından birçok ustanın iştirak ettiği organizasyonda ilk 4'ün Bursalı katılımcılardan oluşması, bu şehirde oynanan tavlanın seviyesini ortaya çıkarmıştır. Ana aktivitenin heyecanlı final müsabakasında Bursa'dan Tahir Seber karşısında 70 dakikalık müsabaka sonucunda 9-6'lık skorla galip gelen Bursa'dan İBRAHİM UZGEL zafere ulaşmış ve böylelikle zorlu yarışı mağlubiyetsiz tamamlayarak WBF-Türkiye 2009 Bursa Geleneksel Tavla Şampiyonluğu ünvanının sahibi olmuştur.

"Arena", "Danışman Çiftler", "Bayanlar Özel" ve "Havuz" yan aktiviteleri ile zenginleştirilen şampiyonada dereceye girenler, ünvanları ve kupaları yanında çeşitli armağanlarla ödüllendirilmişlerdir.

Organizasyonumuz, şampiyona fotoğraflarına "Albüm" köşemizden ulaşabileceğiniz faaliyete ilgi gösteren tüm tavlaseverlere teşekkür eder.

Turnuva Sonuçları için tıklayınız.

Ana Aktivitenin Ayrıntılı Sonuçları için tıklayınız.

2009 Geleneksel Tavla Turu Puan Durumu'nun güncel hali için tıklayınız.

Genel Sıralama'nın güncel hali için tıklayınız.

Levent Erim'in alternatif fotoğraf albümü için tıklayınız.




Kayıt Giriş
Sifremi unuttum!

E-Mail Doğrulama

Kayıt Giriş
Şifreniz mail adresinize gönderilecektir.
Kayit