WBF-Türkiye

WBF-Türkiye 2009 İzmir Geleneksel Tavla Şampiyonu Belirlendi...

2009-06-09 10:48:52
682

WBF-Türkiye 2009 Geleneksel Tavla Turu'nun dördüncü etabı ve organizasyonumuzun İzmir'deki 2009 faaliyeti olan WBF-Türkiye II. İzmir Tavla Şampiyonası, 06-07 Haziran 2009 tarihlerinde, toplam 9 ilden (İzmir, İstanbul, Bursa, Edirne, Zonguldak, Antalya, Mersin, Muğla, Kıbrıs) 81 kişilik katılımla gerçekleşmiş ve başarıyla tamamlanmıştır. Şampiyona için geçtiğimiz yıl olduğu gibi ev sahibimiz Best Western Hotel Konak'ın Ege denizine nazır, nezih Derya Salonu'nda bir kez daha buluşan tavlaseverler, iki gün yaklaşık 20 saat süren aktivite boyunca WBF-Türkiye'nin İzmir'deki yeni geleneksel tavla şampiyonu olabilmek için mücadele etmişlerdir.

Medya sponsoru PAL FM yanında Best Western Hotel Konak, İkiyıldız Kristal, Yenigün Tavla, 869BG, NSM Tempur, Edirne Arslanlı Complex, Bodrum Delfi Hotel, Club Goldenbird, Öz Gaziemir Sürücü Kursu ve Flamingo A.Ş. sponsorluklarında düzenlenen organizasyonda birbirinden çekişmeli müsabakalar ardından varılan finalde, aynı zamanda "İlk Gün" Birincisi olan rakibi İzmir'den Ertan Babacan karşısında 2-6 geriye düştüğü halde müthiş bir geri dönüşle 9-6'lık skorla zafere ulaşan İzmir grubumuzun beyefendiliğiyle tanınmış mensubu İranlı ALİ VAHABİ zirveye varmış ve WBF-Türkiye 2009 İzmir Geleneksel Tavla Şampiyonluğu ünvanının sahibi olmuştur.

"Arena", "Havuz", "Danışman Çiftler" ve "Bayanlar Özel" yan aktiviteleri ile zenginleştirilen şampiyonada dereceye girenler, ünvanları ve kupaları yanında çeşitli armağanlarla ödüllendirilmişlerdir.

WBF-Türkiye, fotoğraflarına "Albüm" köşemizden ulaşabileceğiniz şampiyonanın tüm iştirakçilerine ilgilerinden ötürü teşekkür ederken, bir sonraki faaliyette tekrar birlikte olmayı diler.

Turnuva Sonuçları için tıklayınız.

Ana Aktivitenin Ayrıntılı Sonuçları için tıklayınız.

2009 Geleneksel Tavla Turu Puan Durumu'nun güncel hali için tıklayınız.

Genel Sıralama'nın güncel hali için tıklayınız.




Kayıt Giriş
Sifremi unuttum!

E-Mail Doğrulama

Kayıt Giriş
Şifreniz mail adresinize gönderilecektir.
Kayit