WBF-Türkiye

WBF-Türkiye 2009 Geleneksel Tavla Turu Sonuçlandı...

2009-12-23 16:44:31
669

WBF-Türkiye Organizasyonu'nun 2009 yılı boyunca tertiplemiş olduğu tüm geleneksel tavla şampiyonalarından meydana gelen Geleneksel Tavla Turu faaliyeti geçtiğimiz hafta oynanan XV. İstanbul Geleneksel ile başarıyla tamamlanmış ve 2009 yılı şampiyonu belli olmuştur.

Cemiyetimizin kıdemli isimlerinden ve aynı zamanda bir önceki yılın da şampiyonu olan İstanbul'dan usta GÜLTEKİN UYGUR, yıl içerisinde gerçekleştirilen toplam 9 etapta (Ankara, Bursa, Antalya, İzmir, İstanbul-I, Kdz.Ereğli, Bodrum, Edirne, İstanbul-II) topladığı katılım ve performans puanlarının ardarda eklenmesiyle, bu etaplarda yer alan toplam 439 münferit iştirakçi arasında toplam 214 tur puanına ulaşarak WBF-Türkiye 2009 Geleneksel Tavla Turu'nu birincilikle tamamlamıştır. Böylelikle WBF-Türkiye 2009 Geleneksel Tavla Şampiyonluğu ünvanının da sahibi olan Uygur, zirvedeki yerini bir yıl daha korumuştur. Turu İstanbul'dan Abdullah Sorgüven 0,27 puan kadar küçük bir farkla 213 puanla Uygur'un bir adım gerisinde ikinci, İstanbul'dan Kemal Aksu 193 puanla üçüncü ve yine İstanbul'dan Dursun Çetin 145 puanla dördüncü tamamlamışlardır.

Bu önemli başarı ile kazandığı heybetli şampiyonluk kupası yanında ismine özel hazırlanmış olan lüks ahşap tavla takımı ile ödüllendirilen Uygur, ayrıca Büyük Final 2009 aktivitesine ilk turdan doğrudan katılmaya da hak kazanmıştır.

WBF-Türkiye, şampiyon ismi tebrik eder, yeni etaplarla zenginleştirilecek 2010 Turu'nda tüm katılımcılara başarılar diler.


WBF-Türkiye 2009 Geleneksel Tavla Şampiyonu
GÜLTEKİN UYGUR

2009 Geleneksel Tavla Turu Puan Durumu'nun nihai hali için tıklayınız.




Kayıt Giriş
Sifremi unuttum!

E-Mail Doğrulama

Kayıt Giriş
Şifreniz mail adresinize gönderilecektir.
Kayit