WBF-Türkiye

2010'un İlk Geleneksel Tavla Şampiyonu Başkent'te Belirlendi...

2010-02-15 17:04:45
812

WBF-Türkiye Organizasyonu'nca Ankara'da yılda bir defa düzenlenen geleneksel tavla şampiyonalarının 2010 aktivitesi ve WBF-Türkiye 2010 Geleneksel Tavla Turu'nun ilk etabı olan WBF-Türkiye VI. Ankara Tavla Şampiyonası, 13-14 Şubat 2010 tarihlerinde, toplam 6 ilden (Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya, Batman, Sivas) 64 kişilik katılımla gerçekleşmiş ve başarıyla tamamlanmıştır. Şampiyona için bu yıl yine Ankara Enerji Hotel'in sıcak ortamında buluşan tavlaseverler, iki gün yaklaşık 19 saat boyunca Başkent'in yeni geleneksel tavla şampiyonu olabilmek için mücadele etmişlerdir.

Ev sahibimiz Enerji Hotel yanında İkiyıldız Kristal, Yenigün Tavla, 869BG, NSM Tempur, Flamingo Eagleeyes, Opticana Optik, Mystar Tekstil, Kuşadası Club Goldenbird, Bodrum Delfi Hotel ve Edirne Arslanlı Complex sponsorluklarında düzenlenen organizasyonun ana aktivite finalinde geçtiğimiz yıl da final oynamış ve ünvanı son atışta yitirmiş olan Ankara'dan ileri oyuncu ONUR VURUR, bir WBF-Türkiye organizasyonunda ilk defa yer alan ve faaliyet boyunca kuvvetli oyunu ile dikkat çeken Ankara'dan Mesut Çelebi karşısında 110 dakikalık müsabaka sonucunda 10-5'lik skorla galip gelerek ikisi hükmen ardarda 9 galibiyetle yenilgisiz mutlu sona ulaşmış, WBF-Türkiye 2010 Ankara Geleneksel Tavla Şampiyonluğu ünvanının sahibi ve 2006 yılından beri İstanbul'da olan ünvanı evine geri getirmeyi başaran isim olmuştur.

"Arena", "Ali Arcan Güney Anısına Danışman Çiftler", "Havuz", "İlk Gün Birinciliği", "Ekstra Kazanç" ve "Bayanlar Özel" yan aktiviteleri ile zenginleştirilerek tam 7 kategoride oynanan şampiyonada dereceye girenler, ünvan, kupa ve başarı sertifikaları yanında çeşitli armağanlarla ödüllendirilmişlerdir.

Turnuva fotoğraflarına "albüm" köşemizden ulaşabileceğiniz şampiyonada yer alan tüm tavlasever dostlarımıza organizasyonumuza gösterdikleri ilgiden ötürü teşekkür ederiz.


VI. Ankara İlk Üç...

Turnuva Sonuçları için tıklayınız.

Ana Aktivitenin Ayrıntılı Sonuçları için tıklayınız.

2010 Geleneksel Tavla Turu Puan Durumu'nun güncel hali için tıklayınız.

Genel Sıralama'nın güncel hali için tıklayınız.




Kayıt Giriş
Sifremi unuttum!

E-Mail Doğrulama

Kayıt Giriş
Şifreniz mail adresinize gönderilecektir.
Kayit