WBF-Türkiye

Yeşil Bursa, 2010 Geleneksel Tavla Şampiyonu'nu Buldu...

2010-03-15 13:48:49

WBF-Türkiye Organizasyonu'nca Bursa'da yılda bir defa düzenlenen geleneksel tavla şampiyonalarının 2010 aktivitesi ve WBF-Türkiye 2010 Geleneksel Tavla Turu'nun ikinci etabı olan WBF-Türkiye II. Bursa Tavla Şampiyonası, 13-14 Mart 2010 tarihlerinde, toplam 7 ilden (Bursa, İstanbul, İzmir, Antalya, Ankara, Zonguldak, Kütahya) 99 kişilik katılımla gerçekleşmiş ve başarıyla tamamlanmıştır. Şampiyona için WBF-Türkiye'nin Bursa'daki ev sahibi Efehan Hotel'in şehir manzarasına nazır terasında buluşan tavlaseverler, iki gün yaklaşık 24 saat boyunca Yeşil Bursa'nın yeni geleneksel tavla şampiyonu olabilmek için mücadele etmişlerdir.

Ev sahibimiz Efehan Hotel yanında İkiyıldız Kristal, Yenigün Tavla, 869BG, Mystar Tekstil, Opticana Optik, Kuşadası Club Goldenbird, Edirne Arslanlı Complex ve Bodrum Delfi Hotel sponsorluklarında düzenlenen ve şehir dışından yine birçok ustanın iştirak ettiği organizasyonun son ana kadar büyük bir çekişmeye sahne olan ana aktivite finalinde Bursa'dan Murat Cengiz karşısında 105 dakikalık müsabaka sonucunda 9-8'lik skorla galip gelen İstanbul'dan HAKAN AKSU mutlu sona ulaşmış ve WBF-Türkiye 2010 Bursa Geleneksel Tavla Şampiyonluğu ünvanının sahibi olmuştur.

"Arena", "Danışman Çiftler", "Havuz", "İlk Gün Birinciliği", "Ekstra Kazanç" ve "Bayanlar Özel" yan aktiviteleri ile zenginleştirilerek tam 7 kategoride oynanan şampiyonada dereceye girenler, ünvan, kupa ve başarı sertifikaları yanında çeşitli armağanlarla ödüllendirilmişlerdir.

Turnuva fotoğraflarına "albüm" köşemizden ulaşabileceğiniz şampiyonada yer alan tüm tavlasever dostlarımıza organizasyonumuza gösterdikleri ilgiden ötürü teşekkür ederiz.


II. Bursa İlk Üç...

Turnuva Sonuçları için tıklayınız.

Ana Aktivitenin Ayrıntılı Sonuçları için tıklayınız.

2010 Geleneksel Tavla Turu Puan Durumu'nun güncel hali için tıklayınız.

Genel Sıralama'nın güncel hali için tıklayınız.




Kayıt Giriş
Sifremi unuttum!

E-Mail Doğrulama

Kayıt Giriş
Şifreniz mail adresinize gönderilecektir.
Kayit