WBF-Türkiye

WBF-Türkiye Ekibi, 2010 Avrupa Şampiyonası'ndan Ödülle Döndü...

2010-04-05 12:08:43
747

Worldwide Backgammon Federation, WBF tarafından 07-11 Nisan 2010 tarihlerinde Avusturya, Velden'de 22. kez başarıyla gerçekleştirilen Avrupa Modern Tavla Şampiyonası'nda çeşitli kategorilerde toplam 9 isimle yer alan WBF-Türkiye Ekibi, beş günlük zorlu mücadele sonucunda kazanılan 2 adet ünvan ile bu yıl da sorumluluğunu yerine getirmiş ve yurda ödülle dönmeyi başarmıştır.

Bu yıl 20 ülkeden aralarında Bobenhausen, Groutsos, Kageyama, Natanzon, Rzymann ve Schmuck gibi dünya standardı isimlerin de olduğu toplam 105 oyuncunun iştirak ettiği şampiyonada, son 4 yılın üçünde bu organizasyonun Champions kategorisinde finalin bir tarafı olarak fenomenleşen Feza Diyarbekir´in yanında Seda Koç´un da Ladies Tournament yan aktivitesinde final oynamasıyla ekibimiz şampiyonayı 2 dereceyle tamamlamıştır.

Ekibimizin diğer isimlerinden Abdullah Sorgüven ve Gültekin Uygur ise Masters kategorisi ana kademesinde ünvanı çeyrek final müsabakalarının son zarlarında kaçırmışlar, Champions kategorisi ana kademesinde Diyarbekir´e karşı galip gelerek F.2 Avrupa Şampiyonluğu´na ulaşan WBF-Türkiye dostu Ferat Gündoğan´ın zaferi de bizleri ayrıca gururlandırmıştır.

13 Nisan 2010 itibariyle yurda dönmüş olan ekibimiz elemanlarına ekip lideri Seda Koç şahsında WBF-Türkiye ailesi adına teşekkürlerimizi sunarız.


Ekip Üyelerimiz ve Ödülleri & 2010 F.2 Avrupa Şampiyonu Ferat Gündoğan

Turnuva Sonuçları için tıklayınız.

Turnuva Albümü için tıklayınız.




Kayıt Giriş
Sifremi unuttum!

E-Mail Doğrulama

Kayıt Giriş
Şifreniz mail adresinize gönderilecektir.
Kayit