WBF-Türkiye

Türk Oyuncu Grupları, Fransa ve Monako'dan Sükseyle Döndüler...

2010-07-21 03:54:25
744

08-18 Temmuz 2010 tarihleri arasında ardarda iki uluslararası şampiyonada yer alan Türk oyuncu grupları, çeşitli kategorilerde kazanılan toplam 6 adet dereceyle üzerlerine düşeni yerine getirmiş ve modern tavlanın ülkemizdeki gelişimini bir kez daha dünyaya duyurmayı başarmıştır.

İlk durağımız olan, WBF, Worldwide Backgammon Federation tarafından 08-11 Temmuz 2010 tarihlerinde Fransa, Menton'da 19 ülkeden toplam 41 oyuncunun iştirakiyle gerçekleşen ve 2010 Dünya Şampiyonası öncesi son hazırlık özelliği taşıyan Barrière I. Menton Açık Modern Tavla Şampiyonası'nda yer alan ekibimiz, faaliyetin yürütümünde de görev almak yanında şampiyonayı 2 ünvan ile başarıyla tamamlamıştır. Bu şampiyona esnasında Almanya'da yaşayan WBF-Türkiye dostları Ferat-İbrahim Gündoğan kardeşlerin başarıları da ekibimiz içinde sevinç yaratmıştır.

İkinci durağımız olan ve 12-18 Temmuz 2010 tarihlerinde Monako, Monte Carlo'da toplam 221 oyuncunun iştirakiyle gerçekleşen 35. Dünya Modern Tavla Şampiyonası'nda ekibimizin Türkiye'den gelen diğer ekiplerle birleşmesiyle güçlenen Türk oyuncu grubu, bugün itibariyle dünyanın en büyük modern tavla organizasyonu olan bu şampiyonayı da biri Fuat Erdağ-M.İlhan Koç ikilisinin yakaladığı son derece önemli bir Danışman Çiftler Şampiyonluğu olmak üzere toplam 4 dereceyle tamamlamış, böylelikle Türkiye'nin ismi uluslararası camiadaki ilerleyişini sürdürmüştür.

19 Temmuz 2010 itibariyle yurda dönen ekiplerin tüm elemanlarını en içten duygularla tebrik eder, başarıda katkısı olan tüm taraflara WBF-Türkiye ailesi adına teşekkürlerimizi sunarız.

İşte Türk oyuncu gruplarınca Menton ve Monte Carlo'da kazanılan ünvanlar:

Menton Barrière F.1 Danışman Çiftler Finalisti, Abdullah Sorgüven-Arda Fındıkoğlu
Menton Warm-Up Yan Aktivitesi Şampiyonu Arda Fındıkoğlu
Monte Carlo Intermediates Kategorisi Birinci Teselli Kademesi Şampiyonu, M.İlhan Koç
Monte Carlo Beginners Kategorisi İkinci Teselli Kademesi Yarı Finalisti, Ahmet Nar
Monte Carlo Danışman Çiftler Şampiyonu, Fuat Erdağ-M.İlhan Koç
Monte Carlo Danışman Çiftler Yarı Finalisti, Abdullah Sorgüven-Arda Fındıkoğlu


Menton ve Monte Carlo'daki Türk Oyuncu Grupları ile Ödülleri

Menton 2010 Turnuva Sonuçları için tıklayınız.

Monte Carlo 2010 Turnuva Sonuçları için tıklayınız.

Menton 2010 Turnuva Albümü için tıklayınız.

Monte Carlo 2010 Turnuva Albümü için tıklayınız.




Kayıt Giriş
Sifremi unuttum!

E-Mail Doğrulama

Kayıt Giriş
Şifreniz mail adresinize gönderilecektir.
Kayit