WBF-Türkiye

WBF-Türkiye Ekibi, Avusturya'dan Memnun Döndü...

2010-10-05 23:44:02
714

Worldwide Backgammon Federation, WBF tarafından 30 Eylül-03 Ekim 2010 tarihlerinde Avusturya, Seefeld'de düzenlenen ve bu yıl 16 ülkeden toplam 61 oyuncunun iştirak ettiği 13. Avusturya Açık Modern Tavla Şampiyonası başarıyla gerçekleşmiştir.

Şampiyonada toplam 3 isimle yer alan WBF-Türkiye Ekibi'nden Fındıkoğlu-Sorgüven ikilisi, ilk gün Danışman Çiftler yan aktivitesi yarı finalinde müsabakayı bitirecek noktada birkaç defa atış yapsalar da muvaffak olamayarak finalin kapısından dönerken, faaliyetin devamında Seda Koç Intermediates Kategorisi Ana Kademe'de yarı final oynamış, bu kategoride en ileriye ulaşan bayan oyuncu olması suretiyle "Bayanlar Özel" ödülünü elde etmiş, aynı zamanda şampiyonanın tüm bayan iştirakçileri arasında tertiplenen Ladies' Tournament yan aktivitesinde de zirveye ulaşarak böylelikle toplam 3 ayrı derece sahibi olmuştur. Abdullah Sorgüven'in de 1-Pointer President's Cup yan aktivitesinde şampiyonluğa ulaşmasıyla ekibimiz şampiyonayı 4 ünvan ile tamamlamıştır.

Elde edilen bu dereceler yanında ödül merasimi esnasında 2009 yılında WBF Golden Circuit'te Champions Kategorisi için puanlama birincisi olmasından ötürü Arda Fındıkoğlu'na sunulan şampiyonluk plaketi bizleri gururlandırmıştır.

04 Ekim 2010 itibariyle yurda dönmüş olan ekibimizi tebrik eder, ekip lideri Arda Fındıkoğlu şahsında başarıda katkısı olan tüm dostlarımıza WBF-Türkiye ailesi adına teşekkürlerimizi sunarız.


Ekip Üyelerimiz ve Ödülleri...

Şampiyona Sonuçları için tıklayınız.

Şampiyona Albümü için tıklayınız.




Kayıt Giriş
Sifremi unuttum!

E-Mail Doğrulama

Kayıt Giriş
Şifreniz mail adresinize gönderilecektir.
Kayit