WBF-Türkiye

WBF-Türkiye & Back-Gammon.TV Ortaklığı Yola Çıkıyor…

2010-10-09 13:45:03

WBF-Türkiye Organizasyonu, uluslararası partnerlerine Ekim 2010 itibariyle eklenmiş olan Japonya çıkışlı Back-Gammon.TV'yi Türk tavlaseverlerin bilgi ve beğenisine sunmaktadır.

Back-Gammon.TV, başta 2009 Dünya Modern Tavla Şampiyonu ve 2010-2011 Dünya Modern Tavla Devleri sıralamasının 1 numaralı ismi olan Masayuki “Mochy” Mochizuki yanında bazı diğer uluslararası ustalar tarafından hazırlanan görüntülü öğretileri dünya tavlaseverlerine sunmak üzere geliştirilmiş bir internet sitesidir. Felsefeler, stratejiler, filmler ve tüyolarla Back-Gammon.TV, modern tavlada başarılı olmanın yollarını son derece anlaşılır bir dille anlatmakta olan çok önemli bir araç olarak ortaya çıkmaktadır. Back-Gammon.TV'ye bugünden itibaren ana sayfamızın sağındaki bloklar arasında yer alan logosuna tıklamak suretiyle erişilebilecektir.

Bu yeni birlikteliğin, ilerleyen dönemde olumlu sonuçlarını yaşayacağına inandığımız WBF-Türkiye ailesine hayırlı olmasını dileriz.

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME: “Mochy”'nin “Bloklama veya Kırma Formasyonları” konusundaki görüntülü seminerine 18 Ekim 2010 tarihine kadar yukarıdaki logoya tıklayarak bedelsiz ulaşılabilir.




Kayıt Giriş
Sifremi unuttum!

E-Mail DoÄŸrulama

Kayıt Giriş
Şifreniz mail adresinize gönderilecektir.
Kayit