WBF-Türkiye

WBF-Türkiye 2010 Edirne Geleneksel Tavla Şampiyonu Belirlendi...

2010-11-16 13:13:43

WBF-Türkiye Organizasyonu tarafından Edirne'de yılda bir defa tertiplenen kapsamlı tavla şampiyonalarının 2010 aktivitesi ve WBF-Türkiye 2010 Geleneksel Tavla Turu'nun yedinci ayağı olan WBF-Türkiye III. Edirne Tavla Şampiyonası, 13-14 Kasım 2010 tarihlerinde, 5 ilden (İstanbul, Edirne, Antalya, Ankara, İzmir) toplam 73 oyuncunun katılımıyla başarıyla gerçekleşmiştir.

İki gün boyunca yaklaşık 24 saat süren ve baştan sona kıran kırana müsabakalara sahne olan şampiyonanın, şampiyonluğun taraflar arasında son ana kadar gidip geldiği ana aktivite finalinde, aynı zamanda "Arena" ve "Havuz" yan aktivitelerinde de ilk dörde girerek şampiyonada yıldızlaşan İstanbul'dan ileri oyuncu Cumhur Bektüre'ye karşı bir ara 4 sayı farkla geriye düşmesine rağmen mücadeleden kopmayıp 100 dakika sonunda 9-8'lik skorla bir adım öne çıkmayı başaran Ankara'dan uzman ONUR VURUR, biri hükmen ardarda 9 galibiyetle yenilgisiz mutlu sona ulaşmıştır. Vurur, böylelikle GTT 2010'da Ankara etabı ardından Edirne etabını da ana aktivite şampiyonluğu ile tamamlayarak oldukça ciddi bir zafer elde ederken, hem Edirne 2010 Geleneksel Tavla Şampiyonluğu ünvanının, hem de Kasım 2004'ten beri kırılamamış olan "Ardarda Kazanılan En Yüksek Maç Adedi" rekorunun, ardarda 15 maçlık galibiyet serisi ile yeni sahibi olmuştur. Şampiyona esnasında bir diğer rekor, "Ardarda Kazanılan En Yüksek Mars Adedi" rekorunu ana aktivitede ardarda 5 mars kazanmak suretiyle egale eden Edirne'den Başak Güven Pekpak'tan gelmiştir.

İkiyıldız Kristal, Yenigün Tavla, 869BG, Opticana Optik, Mystar Tekstil, Club Goldenbird, Delfi Hotel ve ev sahibi Arslanlı Complex sponsorluklarında gerçekleşen, "Arena", "Danışman Çiftler", "Havuz", "İlk Gün Birinciliği", "Ekstra Kazanç" ve "Bayanlar Özel" yan aktiviteleri ile zenginleştirilerek tam 7 kategoride oynanan şampiyonada dereceye girenler, ünvan, kupa ve başarı sertifikaları yanında çeşitli armağanlarla ödüllendirilmişlerdir.

Turnuva fotoğraflarına "Albüm" köşemizden ulaşabileceğiniz şampiyona boyunca gösterdikleri yakın misafirperverlik için Edirne grubu mensuplarımıza ve organizasyonumuza gösterdikleri ilgiden ötürü tüm tavlasever dostlarımıza teşekkür ederiz.


III. Edirne İlk Üç...

Turnuva Sonuçları için tıklayınız.

Ana Aktivitenin Ayrıntılı Sonuçları için tıklayınız.

2010 Geleneksel Tavla Turu Puan Durumu'nun güncel hali için tıklayınız.

Genel Sıralama'nın güncel hali için tıklayınız.




Kayıt Giriş
Sifremi unuttum!

E-Mail Doğrulama

Kayıt Giriş
Şifreniz mail adresinize gönderilecektir.
Kayit