WBF-Türkiye

WBF-Türkiye 2010 Geleneksel Tavla Turu Sonuçlandı...

2010-12-22 20:48:40

WBF-Türkiye Organizasyonu'nun 2010 yılı boyunca tertiplemiş olduğu tüm geleneksel tavla şampiyonalarından meydana gelen Geleneksel Tavla Turu faaliyeti geçtiğimiz hafta oynanan XVII. İstanbul Geleneksel ile başarıyla tamamlanmış ve 2010 yılı şampiyonu belli olmuştur.

Cemiyetimizin kıdemli isimlerinden ve aynı zamanda son iki yılın da şampiyonu olan İstanbul'dan usta GÜLTEKİN UYGUR, yıl içerisinde gerçekleştirilen toplam 8 etapta (Ankara, Bursa, Antalya, İstanbul-I, Kdz.Ereğli, Bodrum, Edirne, İstanbul-II) topladığı katılım ve performans puanlarının ardarda eklenmesiyle, bu etaplarda yer alan toplam 363 münferit iştirakçi arasında toplam 190 tur puanına ulaşarak WBF-Türkiye 2010 Geleneksel Tavla Turu'nu birincilikle tamamlamıştır. Böylelikle WBF-Türkiye 2010 Geleneksel Tavla Şampiyonluğu ünvanının da sahibi olan Uygur, zirvedeki yerini bir yıl daha koruyarak erişilmesi çok güç bir başarıya imza atmıştır. Turu Antalya'dan Cengiz Ergin son şampiyonada yakaladığı şampiyonluk ile 176 puanla ikinci, İstanbul'dan Richard Lukas 159 puanla üçüncü ve yine İstanbul'dan Nihat Sorgüven 151 puanla dördüncü tamamlamışlardır.

Bu önemli başarı ile kazandığı heybetli şampiyonluk kupası yanında ismine özel hazırlanmış olan lüks ahşap tavla takımı ile ödüllendirilen Uygur, ayrıca Büyük Final 2010 aktivitesine doğrudan katılmaya da hak kazanmıştır.

WBF-Türkiye, şampiyon ismi tebrik eder, yeni etaplarla zenginleştirilecek 2011 Turu'nda tüm katılımcılara başarılar diler.


WBF-Türkiye 2010 Geleneksel Tavla Şampiyonu
GÜLTEKİN UYGUR

2010 Geleneksel Tavla Turu Puan Durumu'nun nihai hali için tıklayınız.




Kayıt Giriş
Sifremi unuttum!

E-Mail Doğrulama

Kayıt Giriş
Şifreniz mail adresinize gönderilecektir.
Kayit