WBF-Türkiye

WBF-Türkiye 2011 Geleneksel Tavla Turu, Başkent'ten Yola Çıktı...

2011-02-21 19:11:00
936

WBF-Türkiye Organizasyonu'nca Ankara'da yılda bir defa düzenlenen geleneksel tavla şampiyonalarının 2011 aktivitesi ve WBF-Türkiye 2011 Geleneksel Tavla Turu'nun ilk etabı olan WBF-Türkiye VII. Ankara Tavla Şampiyonası, 19-20 Şubat 2011 tarihlerinde, toplam 7 noktadan (Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya, Edirne, Kdz.Ereğli, Gürcistan) 97 kişilik katılımla gerçekleşmiş ve başarıyla tamamlanmıştır. Şampiyona için bu yıl yeni ev sahibimiz Ankara Elit Palas Boutique Hotel'in sıcak ortamında buluşan tavlaseverler, iki gün yaklaşık 22 saat boyunca Başkent'in yeni geleneksel tavla şampiyonu olabilmek için mücadele etmişlerdir.

Organizasyonumuz tarafından geçtiğimiz yıl içerisinde gerçekleştirilen yeniden yapılanma ile, uzun bir aradan sonra Sn. Kürşad Solak direktörlüğünde tekrar faaliyete geçen WBF-Türkiye Ankara Modern Tavla Ligi mensubu isimlerin şampiyonanın tüm aktivitelerinde elde ettikleri toplu başarı, bu grubumuzun çok kısa sürede göstermiş olduğu ciddi gelişmenin kanıtı olarak büyük alkış almıştır.

Şampiyonanın toplam 90 kişilik iştirak alan ve ilk dört ismin yine Başkent'ten çıktığı ana aktivite finalinde, katıldığı son iki geleneksel tavla şampiyonasından (6. Ankara & 3. Edirne) ana aktivite şampiyonluğu ile ayrılmış olan uzman ONUR VURUR, ana aktivite yanında yan aktivitelerde de başarı göstererek bu şampiyonada yıldızlaşan Tuğçe Bultan Şermet karşısında 85 dakikalık mücadele sonucunda 10-4'lük skorla galip gelerek ardarda üçüncü kez mutlu sona ulaşmış ve belki de dünyada emsaline rastlanmamış büyük bir zafer elde etmiştir.

Böylelikle WBF-Türkiye 2011 Ankara Geleneksel Tavla Şampiyonluğu ünvanını kariyerine eklerken, çıktığı son 25 resmi geleneksel tavla müsabakasından 24'ünü galibiyetle tamamlamış ve kendisine ait "Ardarda Maç Kazanma" rekorunu da +17 ardarda galibiyet ile ilerletmiş olarak tavlanın olağan istatistiklerine aykırı bir başarıya imza atan Vurur, şampiyonluğu ile kazandığı geleneksel ödüller yanında WBF-Türkiye Organizasyonu'nun 10. yılı şerefine ödüllere ilave edilmiş olan "2011 boyunca tüm LİG faaliyetlerine bedelsiz iştirak hakkı"'nın da sahibi olmuştur.

Lüks ortamı yanında hizmet kalitesiyle de büyük beğeni alan ev sahibimiz Elit Palas Boutique Hotel yanında İkiyıldız Kristal, Yenigün Tavla, Butik Çikolata, 869BG, Opticana Optik, Mystar Tekstil, Kuşadası Club Goldenbird, Bodrum Delfi Hotel ve Edirne Arslanlı Complex sponsorluklarında düzenlenen, "Arena", "Ali Arcan Güney Anısına Danışman Çiftler", "Havuz", "İlk Gün Birinciliği", "Ekstra Kazanç" ve "Bayanlar Özel" yan aktiviteleri ile zenginleştirilerek tam 7 kategoride oynanan şampiyonanın dikkat çeken diğer isimleri, elde ettikleri birden fazla derece ile Ankara'dan Tuğçe Bultan Şermet ile Kağan Karakaya yanında Antalya'dan Cengiz Ergin olurken, tüm dereceye girenler, ünvan, kupa ve başarı sertifikaları yanında çeşitli armağanlarla ödüllendirilmişlerdir.

Turnuva fotoğraflarına "Albüm" köşemizden ulaşabileceğiniz şampiyonada yer alan tüm tavlasever dostlarımıza organizasyonumuza gösterdikleri ilgiden ötürü teşekkür ederiz.


VII. Ankara İlk Üç...

Turnuva Sonuçları için tıklayınız.

Ana Aktivitenin Ayrıntılı Sonuçları için tıklayınız.

2011 Geleneksel Tavla Turu Puan Durumu'nun güncel hali için tıklayınız.

Genel Sıralama'nın güncel hali için tıklayınız.




Kayıt Giriş
Sifremi unuttum!

E-Mail Doğrulama

Kayıt Giriş
Şifreniz mail adresinize gönderilecektir.
Kayit