WBF-Türkiye

WBF-Türkiye'den Japon Depremzedelere Destek...

2011-05-28 00:12:16

WBF-Türkiye Organizasyonu'nca, kardeş organizasyonlarımızdan Japon Modern Tavla Ligi, "JBL" camiasına, Mart 2011'de Japonya'da meydana gelen deprem felaketi sonrasında küçük de olsa bir destek verebilmek amacıyla düzenlenen ve cemiyetimiz oyuncularınca fazlasıyla sahiplenildiği görülen "Japonya'ya Yardım Et!" gönüllü yardım turnuvası, toplam 64 kişilik iştirakle tamamlanmıştır.

Tekil Eliminasyon modeli turnuvanın üç maç üzerinden oynanan finalinde ileri usta Abdullah Sorgüven karşısında 5-3, 2-5 ve 6-3'lük skorlarla 2-1 öne çıkan uzman LEVENT ERİM, böylelikle oldukça anlamlı bir birinciliğe ulaşırken, hem turnuvaya özel hazırlanan şampiyonluk kupası ve "JBL" mensuplarınca bir teşekkür mahiyetinde gönderilen imzalı tavla takımının sahibi olmuş, hem de turnuvanın özel ödülü olarak bugün halen dünya devleri sıralamasının 1 numaralı ismi olan Masayuki "Mochy" Mochizuki ile internet üzerinden bir gösteri karşılaşması yapma imkanına erişmiş olup, bu keyifli müsabaka, WBF-Türkiye ailesinin kıymetli yardımseverlerinin de iştirakiyle gerçekleşmiştir.

Turnuvada ayrıca ilk iki derece özel t-shirtlerle ödüllendirilirken, tüm çeyrek finalistlere Japon kaynaklı Back-gammon.TV'den ücretsiz dersler sunulmuştur.

Nisan ayı sonunda Avusturya, Velden'deki 23. Avrupa Modern Tavla Şampiyonası esnasında temsilcimiz tarafından "JBL" lideri sıfatıyla Masayuki "Mochy" Mochizuki'ye teslim edilen turnuva gelirinin aynı zamanda bir "JBL" mensubu olan tavlasever Japon sanatçı Kisuno Kaoruko'nun depremzedeler yararına vereceği konser maliyetlerinin karşılanmasına katkı olarak kullanılacağı bildirilmiştir.

Bu gönüllü yardım faaliyetine gösterdikleri ilgi ile bizleri fazlasıyla gururlandıran camiamızın kıymetli mensuplarına yardımseverliklerinden ötürü bir kez daha içten teşekkürlerimizi sunarız.


Fotoğrafları büyütmek için tıklayınız.





Kayıt Giriş
Sifremi unuttum!

E-Mail Doğrulama

Kayıt Giriş
Şifreniz mail adresinize gönderilecektir.
Kayit