WBF-Türkiye

Karadeniz Ereğli, 2011 Geleneksel Tavla Şampiyonu'nu Buldu...

2011-08-01 16:11:21
741

WBF-Türkiye 2011 Geleneksel Tavla Turu'nun beşinci etabı ve organizasyonumuzun Karadeniz Ereğli'deki 2011 faaliyeti olan WBF-Türkiye VI. Karadeniz Ereğli Tavla Şampiyonası, 30-31 Temmuz 2011 tarihlerinde, 7 ilden (Zonguldak, İstanbul, Ankara, Bursa, Antalya, Kocaeli, İzmir) toplam 70 oyuncunun katılımıyla başarıyla gerçekleşmiştir.

İki gün boyunca yaklaşık 25 saat süresince iştirakçilerin tavlaya doyduğu ve çeşitli kategorilerde son derece renkli bir rekabete sahne olan şampiyonanın toplam 63 kişilik katılım alan ana aktivite finalinde, cemiyetimizin şampiyonluklara alışık iki tecrübeli ismi, Ankara'dan uzman Kürşad Solak ile 2005 yılında bu noktada birinciliğe ulaşmış olan İstanbul'dan ileri usta Cemalettin Yüksel karşı karşıya gelmiş, WBF-Türkiye organizasyon tarihinin en uzun süreli final maçlarından biri olan bu müsabakanın son zarına kadar başa baş geçen mücadelede KÜRŞAD SOLAK, 3-7 geriye düştüğü maçı müthiş bir geri dönüşle toplam 145 dakika sonunda 9-8'lik skorla kazanarak şampiyonanın zirvesine ve böylelikle 2011 yılı için Karadeniz Ereğli Geleneksel Tavla Şampiyonluğu ünvanına ulaşan taraf olmuştur.

Solak, şampiyonluğu ile kazandığı geleneksel ödüller yanında bu aktivitede WBF-Türkiye Organizasyonu'nun 10. yılı şerefine ödüllere ilave edilmiş olan "Bir yıl boyunca tüm GTT faaliyetlerine bedelsiz iştirak hakkı"'nı da elde ederken kendisinin aynı zamanda bölge direktörlüğünü yürütmekte olduğu Ankara grubu oyuncularının şampiyonanın tüm kategorilerinde gösterdikleri toplu başarı da oldukça dikkat çekmiş ve alkış almıştır.

Ana aktivite yanında "Danışman Çiftler", "Arena", "Havuz", "İlk Gün Birinciliği", "Ekstra Kazanç" ve "Bayanlar Özel" yan aktiviteleri ile zenginleştirilen ve MyBilet, İkiyıldız Kristal, Yenigün Tavla, 869BG, Opticana Optik, Kuşadası Club Goldenbird, Edirne Arslanlı Complex, Bodrum Delfi Hotel ile denize sıfır konumu, lüks iç dekorasyonu ve üst düzey lezzetleri ile bir kez daha büyük beğeni kazanan ev sahibimiz Romantique Restaurant sponsorluklarında gerçekleşen şampiyonada dereceye giren isimler ünvan, kupa ve başarı sertifikaları yanında çeşitli armağanlarla ödüllendirilmişlerdir.

Turnuva fotoğraflarına "Albüm" köşemizden ulaşabileceğiniz şampiyonada yer alan tüm tavlasever dostlarımıza organizasyonumuza gösterdikleri ilgiden ötürü teşekkür ederiz.


VI. Kdz. Ereğli İlk Üç...

Turnuva Sonuçları için tıklayınız.

Ana Aktivitenin Ayrıntılı Sonuçları için tıklayınız.

2011 Geleneksel Tavla Turu Puan Durumu'nun güncel hali için tıklayınız.

Genel Sıralama'nın güncel hali için tıklayınız.




Kayıt Giriş
Sifremi unuttum!

E-Mail Doğrulama

Kayıt Giriş
Şifreniz mail adresinize gönderilecektir.
Kayit