WBF-Türkiye

WBF-Türkiye 2011 Bodrum Tavla Şampiyonu Belli Oldu...

2011-09-20 17:00:12
804

WBF-Türkiye Organizasyonu tarafından Bodrum'da yılda bir defa tertiplenen kapsamlı tavla şampiyonalarının 2011 aktivitesi ve WBF-Türkiye 2011 Geleneksel Tavla Turu'nun altıncı ayağı olan WBF-Türkiye VI. Bodrum Açık Tavla Şampiyonası, 16-18 Eylül 2011 tarihlerinde başarıyla gerçekleştirilmiştir.

Bu yıl şampiyona için 9 farklı noktadan (İstanbul, Bodrum, Bursa, Antalya, İzmir, Ankara, Denizli, İspanya, Lübnan) gelen ve aralarında 2010 Dünya İkincisi Ricardo Malas'ın da yer aldığı toplam 88 iştirakçi ile yine heyecanın had safhada yaşandığı bir tavla festivaline dönüşerek, Çift Eliminasyon stili ana aktivite yanında Modern Tavla, Ekstra Kazanç, Havuz, Jackpot, Danışman Çiftler, Bayanlar Özel ve WBF-Türkiye patentli Arena yan aksiyonları ile tam 8 ayrı kategoride gerçekleşen organizasyonda tavlaseverlerin yazdan kalma üç gün yaklaşık toplam 40 saat boyunca tavlaya doymaları sağlanmıştır.

Şampiyonanın 64 iştirakçi alan ana aktivite finalinde, güçlü oyun bilgisi yanında sportmen davranışları ile dikkat çeken ve finale Galipler Grubu'ndan yenilgisiz gelen Bodrum'dan usta GEORGE SIMPSON, aynı zamanda "Modern Tavla" yan aktivitesinde de final oynamak suretiyle şampiyonada yıldızlaşan İstanbul'dan usta Mehmet Güven karşısında baştan sona büyük çekişmeyle geçen ve bir ara 3-5 geriye düştüğü ilk finali, toplam 75 dakika içinde 7-5'lik skorla kazanarak mutlu sona namağlup ulaşmış ve WBF-Türkiye 2007 Modern Tavla Şampiyonluğu ve 2008 Avrupa Danışman Çiftler Şampiyonluğu başta olmak üzere birçok ünvanla dolu kariyerine WBF-Türkiye 2011 Bodrum Tavla Şampiyonluğu ünvanını da eklemiştir. Şampiyonada yıldızlaşarak büyük alkış alan bir diğer isim, "Modern Tavla" ve "Jackpot" yan aktivitelerinde şampiyonluğu elde eden İspanya'dan uluslararası usta Ricardo Malas olmuştur.

Bu yıl sıfırdan inşa edilen “Palm Deluxe” odaları ve yenilenen salonuyla tavlaseverlere hizmet veren ev sahibi Delfi Hotel yanında MyBilet, Yenigün Tavla, 869BG, İkiyıldız Kristal, Opticana Optik, Kuşadası Club Goldenbird, Edirne Arslanlı Complex, Dedeman Aquapark, Bodrum Haber Merkezi, Kent TV ve Radyo Halikarnas ana sponsorluklarında gerçekleşen şampiyonada dereceye giren isimler ünvan, kupa ve başarı sertifikaları yanında çeşitli armağanlarla ödüllendirilmişlerdir.

Turnuva fotoğraflarına "Albüm" köşemizden ulaşabileceğiniz organizasyonumuza gösterdikleri ilgiden ötürü tüm tavlasever dostlarımıza teşekkür ederiz.


VI. Bodrum Açık İlk Üç...

Şampiyonaya dair Bodrum Kent TV tarafından hazırlanan video kaydı için tıklayınız.

Turnuva Sonuçları için tıklayınız.

2011 Geleneksel Tavla Turu Puan Durumu'nun güncel hali için tıklayınız.

Genel Sıralama'nın güncel hali için tıklayınız.




Kayıt Giriş
Sifremi unuttum!

E-Mail Doğrulama

Kayıt Giriş
Şifreniz mail adresinize gönderilecektir.
Kayit