WBF-Türkiye

Körfez'in 2011 Tavla Şampiyonu, I. Kocaeli Geleneksel'de Belirlendi...

2011-10-19 17:41:59
902

WBF-Türkiye Organizasyonu'nun yeni ana faaliyet noktası olan Kocaeli'de bundan böyle yılda bir defa düzenlenecek geleneksel tavla şampiyonalarının ilki ve WBF-Türkiye 2011 Geleneksel Tavla Turu'nun yedinci etabı olan WBF-Türkiye I. Kocaeli Tavla Şampiyonası, 15-16 Ekim 2011 tarihlerinde, toplam 6 noktadan (Kocaeli, İstanbul, Bursa, Antalya, Kdz.Ereğli, Bodrum) 84 kişilik katılımla gerçekleşmiş ve başarıyla tamamlanmıştır. Şampiyona için Kocaeli'nin 5 yıldızlı ilk oteli olan ev sahibimiz Emex Otel'in lüks ortamında buluşan tavlaseverler, iki gün yaklaşık 26 saat boyunca Körfez'in ilk geleneksel tavla şampiyonu olabilmek için mücadele etmişlerdir.

Şampiyonanın toplam 80 kişilik iştirak alan ana aktivite finalinde, geçtiğimiz yıl içerisinde İstanbul'dan Kocaeli'ye taşınmış olup faaliyetimizin Körfez'e ulaşmasında büyük pay sahibi olan ve benzer faaliyetlerde daha önce birkaç defa finalin kapısından dönen uzman RAMAZAN GÜR, son dönemin en başarılı isimlerinden biri olan ve ana aktivite finali yanında "Arena" yan aktivitesinde de birinciliğe ulaşarak bu şampiyonada yıldızlaşan İstanbul'dan Yalçın Şimşek karşısında 140 dakikalık rekor süreli kıyasıya mücadele sonucunda 9-6'lık skorla galip gelerek mutlu sona ulaşmış ve şampiyonanın ön hazırlık safhasında göstermiş olduğu çabanın tatminine belki de en güzel şekilde erişmiştir.

Böylelikle WBF-Türkiye 2011 Kocaeli Geleneksel Tavla Şampiyonluğu ünvanını kariyerine ekleyen Gür, şampiyonluğu ile kazandığı geleneksel ödüller yanında WBF-Türkiye Organizasyonu'nun 10. yılı şerefine ödüllere ilave edilmiş olan "Bir yıl boyunca tüm GTT faaliyetlerine bedelsiz iştirak hakkı"'nın da sahibi olmuştur.

Geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz merhum Hakan Özkale anısına ithafen tertiplenen bu organizasyonda, WBF-Türkiye'nin yeni faaliyet noktalarında organize edilen açılış şampiyonaları arasında bugüne kadarki en yüksek iştiraklerden birinin alınması, Kocaeli'nin WBF-Türkiye ailesi içinde kısa sürede güçlü bir yeri olacağının kanıtı olarak ortaya çıkmıştır.

Denize sıfır konumu, lüks iç dekorasyonu ve üst düzey lezzetleri ile büyük beğeni alan ev sahibimiz Emex Otel yanında Arastapark Özsüt, MyBilet, Yenigün Tavla, 869BG, İkiyıldız Kristal, Opticana Optik, Kuşadası Club Goldenbird, Bodrum Delfi Hotel ve Edirne Arslanlı Complex sponsorluklarında düzenlenen, "Hakan Özkale Anısına Danışman Çiftler", "Havuz", "İlk Gün Birinciliği", "Ekstra Kazanç", "Bayanlar Özel" ve WBF-Türkiye patentli "Arena" yan aktiviteleri ile zenginleştirilerek tam 7 kategoride oynanan şampiyonada dereceye giren isimler, ünvan, kupa ve başarı sertifikaları yanında çeşitli armağanlarla ödüllendirilmişlerdir.

Turnuva fotoğraflarına "Albüm" köşemizden ulaşabileceğiniz şampiyonanın baştan sona tüm aşamalarındaki kıymetli katkıları ile operasyonun başarısında en büyük paya sahip olan Kocaeli direktörlerimiz Tolga Özkale ve Ramazan Gür ile Emex Otel Banket Satış Müdürü Deniz Dalgıç ve personel ekibi başta olmak üzere organizasyonumuza gösterdikleri yoğun ilgiden ötürü tüm tavlasever dostlarımıza teşekkür ederiz.


I. Kocaeli İlk Üç...

Turnuva Sonuçları için tıklayınız.

Ana Aktivitenin Ayrıntılı Sonuçları için tıklayınız.

2011 Geleneksel Tavla Turu Puan Durumu'nun güncel hali için tıklayınız.

Genel Sıralama'nın güncel hali için tıklayınız.




Kayıt Giriş
Sifremi unuttum!

E-Mail Doğrulama

Kayıt Giriş
Şifreniz mail adresinize gönderilecektir.
Kayit