WBF-Türkiye

2011'in Son Şampiyonu, Devasa Katılımlı XIX. İstanbul Geleneksel'de Belirlendi..

2011-12-13 23:17:30
760

WBF-Türkiye Organizasyonu tarafından İstanbul'da yılda iki defa tertiplenen kapsamlı tavla şampiyonalarının 2011 güz aktivitesi ve WBF-Türkiye 2011 Geleneksel Tavla Turu'nun dokuzuncu ve son ayağı olan WBF-Türkiye XIX. Geleneksel Tavla Şampiyonası, 10-11 Aralık 2011 tarihlerinde, 9 noktadan (İstanbul, Bursa, Edirne, Antalya, Ankara, Zonguldak, Kocaeli, Denizli, Ermenistan) toplam 184 kişilik dev katılım ile, iki gün yaklaşık 26 saatlik bilfiil mücadele sonucunda başarıyla tamamlanmıştır.

Birbirinden iddialı iştirakçilerin iki gün boyunca sabahın erken saatlerinden gece yarısına kadar süren soluk kesici mücadelelerine sahne olan şampiyonanın toplam 177 kişilik katılım ile oynanan ana aktivite finalinde, cemiyetimizin şampiyonluklara alışık isimlerinden Ankara'dan ileri uzman KÜRŞAD SOLAK, faaliyet boyunca oyunculuğu yanında centilmenliğiyle de dikkat çeken İstanbul'dan Oğuzhan Gökçöl karşısında baştan sona önde götürdüğü maçta 80 dakikada 9-4'lük açık ara skorla galip gelerek ismini şampiyonluk hanesine 3'ü hükmen tur, ardarda 11 galibiyetle namağlup yazdırmış, böylelikle birçok tavlaseverin hayallerini süsleyen mutlu sona ulaşırken, organizasyonumuzun sağladığı en ciddi ünvanlardan biri olan WBF-Türkiye İstanbul Geleneksel Tavla Şampiyonluğu'nun yeni sahibi olmuştur.

Solak, kazandığı bu büyük zaferle dokuz etaplı GTT 2011'de Kdz. Ereğli'den sonra ikinci ana aktivite şampiyonluğunu elde ederek 2011'in en yüksek performans puanına sahip ismi olurken, aldığı geleneksel ödüller yanında WBF-Türkiye Organizasyonu'nun 10. yılı şerefine ödüllere ilave edilmiş olan "1 yıl boyunca tüm GTT/LİG faaliyetlerine bedelsiz iştirak hakkı" da kendisinin olmuştur.

Oluşturdukları ekiple, toplam 35 ekibin iştiraki ile başlı başına bir ana faaliyet havasında yürüyen "Danışman Çiftler" yan aktivitesinde şampiyonluğa ulaşırken, bireysel kategorilerden "Arena" yan aktivitesinde yine şampiyonluk koltuğuna oturan İstanbul'dan Ali Ünver ve "Havuz" yan aktivitesinde final oynamayı başaran İstanbul'dan Lisya Eskinazi ikilisi de organizasyonda yıldızlaşarak alkış alan isimler olmuşlardır.

MyBilet, İkiyıldız Kristal, Yenigün Tavla, 869BG, Opticana Optik, Kuşadası Club Goldenbird, Bodrum Delfi Hotel ve misafirlerimizin en üst kalitede ağırlanmasında bir kez daha elinden gelenin fazlasını sağlamaya çalışarak faaliyetin başarısında pay sahibi gördüğümüz İstanbul faaliyetlerimizin beğenilen ev sahibi Armada Hotel sponsorluklarında gerçekleşen, "Danışman Çiftler", "Havuz", WBF-Türkiye patentli "Arena", "İlk Gün Birinciliği", "Ekstra Kazanç" ve "Bayanlar Özel" yan aktiviteleri ile zenginleştirilerek tam 7 kategoride oynanan şampiyonada dereceye girenler, ünvan, kupa ve başarı sertifikaları yanında çeşitli armağanlarla ödüllendirilmişlerdir.

Turnuva fotoğraflarına aşağıdaki resme tıklayarak veya "Albüm" köşemizden ulaşabileceğiniz organizasyonumuza gösterdikleri büyük ilgiden ötürü tüm tavlasever dostlarımıza teşekkür eder, 2012 yılında tekrar buluşmayı dileriz.


XIX. İstanbul Geleneksel İlk Üç...

Turnuva Sonuçları için tıklayınız.

Ana Aktivitenin Ayrıntılı Sonuçları için tıklayınız.

2011 Geleneksel Tavla Turu Puan Durumu'nun güncel hali için tıklayınız.

Genel Sıralama'nın güncel hali için tıklayınız.




Kayıt Giriş
Sifremi unuttum!

E-Mail Doğrulama

Kayıt Giriş
Şifreniz mail adresinize gönderilecektir.
Kayit