WBF-Türkiye

WBF-Türkiye, Yunanistan'dan Ödül ve Çok Hoş Anılarla Döndü...

2012-04-25 01:00:45
951

Modern Tavla, Satranç, Poker ve Scrabble ana kategorilerinden meydana gelen "2012 Games Festival" bünyesinde GBgF, Greek Backgammon Federation tarafından organize edilen ve 20-22 Nisan 2012 tarihlerinde, Yunanistan, Halkidiki'deki Hotel Sithonia Porto Carras Grand Resort'ta 6 ülkeden toplam 24 kişilik iştirakle oynanan GBgF II. Porto Carras Uluslararası Açık Modern Tavla Turnuvası'nda 3 oyuncuyla yer alan ekibimiz turnuvayı başarıyla tamamlamıştır.

Türk-Yunan tavla camiaları arasındaki dostluğun bir kez daha pekiştirildiği turnuvada, aralarında Sequeira, Malas, Groutsos, Mastorakis ve devler sıralamasının 10 numaralı ismi Wachtel gibi dünya yıldızlarının yer aldığı kuvvetli isimlere karşı mücadele eden ekibimizin ödülü Ana Kademe'de yarı final oynamayı başaran Arda Fındıkoğlu ile gelmiş, bunun yanında Abdullah Sorgüven'in turnuva komitesince Sportmenlik Özel Ödülü'ne layık görülmesi de bizleri gururlandırmıştır.

23 Nisan 2012 itibariyle yurda dönmüş olan ekibimiz elemanlarını tebrik eder, ekip lideri Arda Fındıkoğlu şahsında başarıda katkısı olan tüm dostlarımıza WBF-Türkiye ailesi adına teşekkürlerimizi sunarız.


Ekip Üyelerimiz ve Ödülleri

Turnuva Sonuçları için tıklayınız.

Turnuva Albümü için tıklayınız.




Kayıt Giriş
Sifremi unuttum!

E-Mail Doğrulama

Kayıt Giriş
Şifreniz mail adresinize gönderilecektir.
Kayit