WBF-Türkiye

Matchbox ile Mobil Ortamda Modern Tavla KeyfiÂ…

2012-07-14 02:24:39

WBF-Türkiye Organizasyonu, tavlaseverlerin arkadaşlarıyla iPhone veya Android tabanlı cep telefonları üzerinden Modern Tavla oynayabilmelerini sağlayan yeni nesil sosyal oyun platformu Matchbox'u, dünya cemiyetleri ile aynı anda Türk tavlaseverlerin bilgisine sunar.

Matchbox ile evde, ofiste, yolculukta veya 5 dakika boş vakit bulduğunuzda Modern Tavla oynamanız mümkündür. Tavlaseverler, e-posta, Facebook ve Twitter yoluyla arkadaşlarını bu aplikasyonu kullanmaya davet edebilir, birbirlerine oyun davetleri gönderebilir, sıra kendilerine geldikçe hamlelerini karşı tarafa iletmek suretiyle dilerlerse günde tek bir hamle yaparak oyunlarını uzun süreye yayabilir, dilerlerse de karşılıklı seri hamlelerle kısa sürede maçlarını tamamlayabilirler. Matchbox'ta aynı anda birden fazla maç yaparak oyun becerilerinizi azami oranda test etmeniz de mümkündür.

Aplikasyonun bir diğer ilgi çekici özelliği, tavlaseverlerin maçları ilgili yorumlarını ve oluşan ilginç pozisyonları tek bir düğmeye basarak anında Facebook ve Twitter hesaplarında paylaşabiliyor olmasıdır.

Hoş grafiklere sahip ve kullanımı son derece kolay olan resmi mobil aplikasyonumuz Matchbox'u, Modern Tavla keyfini cep telefonundan arkadaşları ile yaşamak isteyen tüm tavlaseverlere tavsiye ederiz.

Detaylı bilgi ve aplikasyonu indirmek için tıklayınız.




Kayıt Giriş
Sifremi unuttum!

E-Mail DoÄŸrulama

Kayıt Giriş
Şifreniz mail adresinize gönderilecektir.
Kayit