WBF-Türkiye

WBF-Türkiye Ekibi, Avusturya'dan Memnun Döndü...

2012-10-16 15:57:26
696

Worldwide Backgammon Federation, WBF tarafından 11-14 Ekim 2012 tarihlerinde Avusturya, Seefeld'de düzenlenen ve bu yıl 10 ülkeden toplam 46 oyuncunun iştirak ettiği 15. Avusturya Açık Modern Tavla Şampiyonası başarıyla tamamlanmıştır.

Katılım adedinin önceki emsallerine göre nispeten düşük kaldığı organizasyonda toplam 5 isimle yer alan ve başta ileri usta Abdullah Sorgüven yanında diğer ekip üyelerince elde edilen toplam 6 derece ile üzerine düşeni yerine getiren WBF-Türkiye Ekibi, özellikle Nihat Sorgüven-Sedat Sorgüven ikilisinin Danışman Çiftler yan aktivitesi yarı finalini DMP'de tek bir zarla yitirerek finalin kapısından son anda dönmeleri ile üzülse de, İsviçre'de yaşayan WBF-Türkiye dostu Halil Tulan'ın Masters Kategorisi Ana Kademe İkinciliği'ne ulaşması ile ayrıca gururlanmıştır.

Bu sonuçlar yanında, 2011 yılı boyunca 6 etaptan meydana gelen (İstanbul, Velden, Antalya, Menton, Baden, Seefeld) WBF Golden Circuit 2011'de elde ettiği toplam puanla F.2 Champions kategorisi için WBF/ABA organizasyonlarınca ortaklaşa verilen Yılın En Başarılı Avusturyalı Oyuncusu Özel Ödülü'ne hak kazanmış olan, ancak geçtiğimiz Ağustos ayında Kdz. Ereğli faaliyetimiz esnasında aniden yitirdiğimiz, Türk tavla camiasının en kıymetli isimlerinden merhum Richard Lukas'ın ödülü ekip liderimizce teslim alınırken yaşanan duygusal anlar ömür boyu unutulmayacak anılarımızın arasına yazılmıştır.

15 Ekim 2012 itibariyle yurda dönmüş olan ve başarılarıyla WBF-Türkiye ekiplerinin uluslararası arenaya çıktığı ilk günden bugüne ardarda otuzbeşinci organizasyondan da ödülle dönülmesini sağlayan ekibimizi tebrik eder, ekip lideri Arda Fındıkoğlu şahsında başarıda katkısı olan tüm dostlarımıza WBF-Türkiye ailesi adına teşekkürlerimizi sunarız.

İşte kazanılan ünvanlar ve sahipleri:

Masters Kategorisi Ana Kademe Dördüncüsü, Abdullah Sorgüven
Champions Kategorisi Ana Kademe Dördüncüsü, Sedat Sorgüven
WBF Trophy Yan Aktivitesi Şampiyonu, Abdullah Sorgüven
Super Jackpot Yan Aktivitesi Şampiyonu, Abdullah Sorgüven
Super Jackpot Yan Aktivitesi Finalisti, Nihat Sorgüven
1-Pointer President's Cup Yan Aktivitesi Finalisti, Arda Fındıkoğlu


Ekip Üyelerimiz ve Ödülleri...

Şampiyona Sonuçları için tıklayınız.

Şampiyona Albümü için tıklayınız.




Kayıt Giriş
Sifremi unuttum!

E-Mail Doğrulama

Kayıt Giriş
Şifreniz mail adresinize gönderilecektir.
Kayit