WBF-Türkiye

WBF-Türkiye 2012 Ulusal Tavla Turu Sonuçlandı...

2012-12-21 17:24:27
661

WBF-Türkiye Organizasyonu'nca 2012 yılı itibariyle faaliyet modelleri ve ödüllendirmelerde yapılan kapsamlı revizyon ile yeni ismiyle başlangıç verilen, yıl boyunca tertiplenen tüm bölge şampiyonalarından meydana gelen ve geçtiğimiz Ağustos ayında ilk dört etap sonucunda liderken geldiği beşinci etap Kdz. Ereğli faaliyetimiz esnasında aniden yitirdiğimiz, Türk tavla camiasının en kıymetli isimlerinden merhum Richard Lukas'ın değerli hatırasına ithafen isminin verildiği 2012 “Richard Lukas Anısına” Ulusal Tavla Turu faaliyeti geçtiğimiz haftasonu oynanan XXI. İstanbul Bölge Şampiyonası ile başarıyla tamamlanmış ve bu yıl son ana kadar el değiştiren şampiyonluk ünvanı böylelikle sahibini bulmuştur.

Yıl içerisinde gerçekleştirilen toplam 7 etabın (Ankara, Bursa, Antalya, İstanbul-I, Bodrum, Kocaeli, İstanbul-II) tamamına iştirak ederek çeşitli dereceler elde etmiş olan ve tur puanı sıralamasında üçüncü sırada başladığı son etapta yıldızlaşan İstanbul'dan usta CUMHUR BEKTÜRE, topladığı katılım ve performans puanlarının ardarda eklenmesiyle, bu etaplarda yer alan toplam 298 münferit iştirakçi arasında yeni bir rekorla toplam 249 tur puanına ulaşarak WBF-Türkiye 2012 “Richard Lukas Anısına” Ulusal Tavla Turu'nu birincilikle tamamlamıştır. Böylelikle WBF-Türkiye 2012 Ulusal Tavla Turu Şampiyonluğu ünvanının sahibi olan ve bu önemli başarı ile kazandığı heybetli şampiyonluk kupası yanında +1000 ödül puanı ile ödüllendirilen Bektüre, ayrıca Büyük Final 2012 aktivitesine doğrudan katılmaya da hak kazanmıştır.

Turu önceki yıllarda üç defa kazanmış olan ve bu yılın tur puanı sıralamasında da son etaba lider başlayan İstanbul'dan usta Gültekin Uygur 239 puanla ikinci, 2012'nin diğer bir yıldız ismi Bursa'dan usta İrfan Mızrakçı 221 puanla üçüncü ve 2011'in tur şampiyonu İstanbul'dan ileri usta Abdullah Sorgüven de 172 puanla dördüncü tamamlamışlardır.

WBF-Türkiye Organizasyonu şampiyon ismi tebrik eder, yeni model ve etaplarla zenginleştirilecek 2013 Turu'nda tüm katılımcılara başarılar diler.


WBF-Türkiye 2012 Ulusal Tavla Turu Şampiyonu
CUMHUR BEKTÜRE

2012 "Richard Lukas Anısına" Ulusal Tavla Turu Puan Durumu'nun nihai hali için tıklayınız.




Kayıt Giriş
Sifremi unuttum!

E-Mail Doğrulama

Kayıt Giriş
Şifreniz mail adresinize gönderilecektir.
Kayit