WBF-Türkiye

WBF-Türkiye Ekibi, 2013 Avrupa Şampiyonası'ndan Ödülle Döndü...

2013-04-10 00:09:45
779

WBF, Worldwide Backgammon Federation imzasıyla 03-07 Nisan 2013 tarihlerinde Avusturya, Velden'de düzenlenen ve bu yıl 18 ülkeden toplam 75 oyuncunun iştirak ettiği 25. Avrupa Modern Tavla Şampiyonası başarıyla tamamlanmıştır.

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Japonya'nın en başarılı ülke olduğu organizasyonda toplam 7 isimle yer alan WBF-Türkiye Ekibi, Champions kategorisinde Arda Fındıkoğlu'nun Teselli kademesi şampiyonluğuna ulaşması yanında Sedat Sorgüven'in Son Şans kademesinde final oynaması, Intermediates kategorisinde ise Ana kademede Gür Sakarya'nın ilk yurtdışı tecrübesinde DMP'de sonuçlanan finali ve Serkan Koç'un oynadığı yarı final ile toplam 4 derece elde ederek bu yıl da sorumluluğunu yerine getirmiştir. Bunun yanında; Danışman Çiftler kategorisinde zorlu rakiplerini saf dışı bırakarak yarı finale kadar ilerleyen Arda Fındıkoğlu-Serkan Koç ikilisinin yürüyüşü de alkış almıştır.

Organizasyonun tavla ödülü olarak bu yıl ilk defa tercih edilen 869BG marka el yapımı yerli ürünlerin gördüğü beğeniyle ayrıca gururlandığımız şampiyona boyunca her zamanki gibi sportmenlikleri ve sempatik tavırları ile gıpta edilen ve 08 Nisan 2013 itibariyle yurda dönmüş olan ekibimiz elemanlarını derece ve gayretleri için tebrik eder, ekip lideri Arda Fındıkoğlu şahsında başarıda katkısı olan tüm dostlarımıza WBF-Türkiye ailesi adına teşekkürlerimizi sunarız.


Ekip Üyelerimiz ve Ödülleri...

Şampiyona Sonuçları için tıklayınız.

Şampiyona Albümü için tıklayınız.




Kayıt Giriş
Sifremi unuttum!

E-Mail Doğrulama

Kayıt Giriş
Şifreniz mail adresinize gönderilecektir.
Kayit