WBF-Türkiye

WBF-Türkiye Ekibi, Gürcistan'dan Ödülle Döndü...

2013-09-14 02:50:48

Gürcistan'ın tanınmış modern tavla oyuncusu Gogi Bukia anısına 2007 yılından beri tertiplenmekte olan ve bu yıl ikinci defa WBF, Worldwide Backgammon Federation tarafından organize edilen 7. Gürcistan Açık "Gogi Bukia Anısına" Modern Tavla Şampiyonası, 04-08 Eylül 2013 tarihlerinde, Gürcistan'ın şirin sahil beldesi Çakvi'de, 13 ülkeden aralarında 4 dünya şampiyonu ve birçok ünlü yıldızın yer aldığı toplam 92 oyuncunun rekor katılımıyla gerçekleşmiştir.

Ülkemizi temsilen şampiyonaya 12 isimle dahil olan ekibimiz, çeşitli kategorilerde birkaç defa ödülün kapısından dönse de, başta "Danışman Çiftler" aktivitesinde Abdullah Sorgüven-Ricardo Malas çiftinin zorlu müsabakalar sonucunda şampiyonluğa ulaşması yanında "1-Pointer President's Cup" aktivitesinde de Sabri Büyüksoy ile Arda Fındıkoğlu'nun ilk iki sırayı alması ile toplam 3 derece elde ederek görevini yerine getirmiştir. Yine "Danışman Çiftler" aktivitesinde, Gürkan Güçer-Sedat Sorgüven çiftinin dünyanın en iyi oyuncularından Japon Masayuki "Mochy" Mochizuki-Michihito "Michi" Kageyama çiftini devre dışı bırakması ise takdire şayan bir başarı olarak kayda geçmiştir.

Bu yıl yine Gürcü misafirperverliğinin en güzel örneklerinin yaşandığı Çakvi'den 09 Eylül 2013 itibariyle hoş anılarla yurda dönen ekibimizin tüm mensuplarını tebrik eder, ekip lideri Arda Fındıkoğlu şahsında başarıda katkısı olan tüm dostlarımıza WBF-Türkiye ailesi adına teşekkürlerimizi sunarız.


Ekip Üyelerimiz Ödül Töreni'nde...

Turnuva Sonuçları için tıklayınız.

Turnuva Albümü için tıklayınız.




Kayıt Giriş
Sifremi unuttum!

E-Mail Doğrulama

Kayıt Giriş
Şifreniz mail adresinize gönderilecektir.
Kayit