WBF-Türkiye

2013 Avusturya Açık'ın Yıldızı WBF-Türkiye...

2013-10-09 00:14:17
920

Worldwide Backgammon Federation, WBF tarafından 02-06 Ekim 2013 tarihlerinde Avusturya, Seefeld'de düzenlenen ve bu yıl 10 ülkeden toplam 34 oyuncunun iştirak ettiği 16. Avusturya Açık Modern Tavla Şampiyonası başarıyla tamamlanmıştır.

Organizasyonda 3 isimle yer alan ekibimiz, katılım adedinin nispeten düşük olmasını lehine kullanmayı bilmiş ve toplamda elde edilen 4 derece ile bir kez daha üzerine düşeni yerine getirmiştir. Şampiyonanın yıldız ismi, bir ara 4-13 geriye düştüğü Masters kategorisi ana kademe finalini tam eşitliği yakalamak üzere iken son zarlarda mucizevi bir şekilde yitiren, benzer bir şekilde "Danışman Çiftler" yan aktivitesinde birinciliği DMP'de kılpayı farkla elinden kaçıran, fakat nihayetinde şampiyonada oynadığı 3 aktivite finali ile büyük alkış alan ileri usta Abdullah Sorgüven olmuştur.

İsviçre'de yaşayan WBF-Türkiye dostu Halil Tulan'ın "Warm Up" yan aktivitesinde elde ettiği ikincilik de ekibimizi ayrıca gururlandırırken, 2012 yılı boyunca 5 etaptan meydana gelen (İstanbul, Velden, Antalya, Batum, Seefeld) WBF Golden Circuit 2012'de elde ettiği toplam puanla F.2 Champions kategorisinde birinciliğe ulaşan uzman Tunç Hamarat'ın plaketi de ödül töreni esnasında ekip liderimizce teslim alınmıştır.

07 Ekim 2013 itibariyle yurda dönmüş olan ve başarılarıyla WBF-Türkiye ekiplerinin uluslararası arenaya çıktığı ilk günden bugüne ardarda otuzsekizinci organizasyondan da ödülle dönülmesini sağlayan ekibimizi tebrik eder, ekip lideri Arda Fındıkoğlu şahsında başarıda katkısı olan tüm dostlarımıza WBF-Türkiye ailesi adına teşekkürlerimizi sunarız.

İşte kazanılan ünvanlar ve sahipleri:

Masters Kategorisi Ana Kademe Finalisti, Abdullah Sorgüven
Intermediates Kategorisi Teselli Kademesi Şampiyonu, Gürkan Güçer
F.1 Danışman Çiftler Yan Aktivitesi Finalisti, Abdullah Sorgüven-Arda Fındıkoğlu
1-Pointer President's Cup Yan Aktivitesi Finalisti, Abdullah Sorgüven


Ekip Üyelerimiz ve Ödülleri...

Şampiyona Sonuçları için tıklayınız.

Şampiyona Albümü için tıklayınız.




Kayıt Giriş
Sifremi unuttum!

E-Mail Doğrulama

Kayıt Giriş
Şifreniz mail adresinize gönderilecektir.
Kayit