WBF-Türkiye

WBF-Türkiye Ekibi, 2014 Avrupa Şampiyonası'ndan Önemli Derecelerle Döndü...

2014-04-01 20:55:04
723

WBF, Worldwide Backgammon Federation imzasıyla 26-30 Mart 2014 tarihlerinde Avusturya, Velden'de düzenlenen ve bu yıl 15 ülkeden toplam 69 oyuncunun iştirak ettiği 26. Avrupa Modern Tavla Şampiyonası başarıyla tamamlanmıştır.

Organizasyonda toplam 7 isimle yer alan WBF-Türkiye Ekibi, Antalya bölgemizin iki başarılı ismi tarafından elde edilen derecelerle gülmüş, Masters kategorisinde Kamil Karaali'nin göğsümüzü kabartan ikinciliği yanında Cengiz Ergin'in aldığı dördüncülükle elde edilen toplam 2 önemli derece yanında organizasyonun tavla ödülü sponsoru yerli markamız 869BG adına tertiplenen "869BG Trophy" yan aksiyonunun iki ayrı kanadında Arda Fındıkoğlu ve Cengiz Ergin'in ulaştığı yarı finaller ile bu yıl da sorumluluğunu fazlasıyla yerine getirmiştir.

Şampiyona boyunca her zamanki gibi sportmenlikleri ve sempatik tavırları ile gıpta edilen ve 31 Mart 2014 itibariyle yurda dönmüş olan ekibimiz elemanlarını derece ve gayretleri için tebrik eder, ekip lideri Arda Fındıkoğlu şahsında başarıda katkısı olan tüm dostlarımıza WBF-Türkiye ailesi adına teşekkürlerimizi sunarız.


Ekip Üyelerimiz ve Ödülleri...

Şampiyona Sonuçları için tıklayınız.

Şampiyona Albümü için tıklayınız.




Kayıt Giriş
Sifremi unuttum!

E-Mail Doğrulama

Kayıt Giriş
Şifreniz mail adresinize gönderilecektir.
Kayit