WBF-Türkiye

Modern Tavla Ligleri'nde Kasım-Aralık 2004 Sezonu Tamamlandı...

2004-12-20 02:06:24
755

İstanbul, Ankara ve Bodrum'da eş zamanlı yürütülen WBF-Türkiye Modern Tavla Ligleri'nde Kasım-Aralık 2004 Sezonu, final müsabakalarının da tamamlanmasıyla tüm bölgelerde sona ermiştir.

Toplam 17 ustanın yer aldığı ve bu sezon birçok sürpriz sonuca sahne olan İstanbul I. Küme'de MEHMET ADİL ARDA, favoriler arasından sıyrılarak başarıyla mutlu sona ulaşmış ve şampiyonluk ünvanının yeni sahibi olmuştur.

Toplam 38 katılımcının iki grupta mücadele ettiği İstanbul II. Küme'nin 11 oyunluk final serilerinde ARDA FINDIKOĞLU, sezonun en başarılı isimlerinden Seda Koç karşısında çekişmeli müsabakalar ardından 2-0 öne çıkarak ünvana ulaşmıştır.

Toplam 20 katılımcının iki grupta mücadele ettiği Ankara ayağının 11 oyunluk final serilerinde, bir önceki sezon yine final oynayıp kaybetmiş olan A. ARCAN GÜNEY, bu kez Ali Çelik karşısında zorlanmasına rağmen emeline ulaşmış ve 2-1 ile şampiyonluğu kucaklamıştır.

Toplam 34 katılımcının iki grupta mücadele ettiği ve liglerimizde ilk defa yer alan iki oyuncumuzun final oynadığı Bodrum ayağının 11 oyunluk final serilerinde ALTUĞ GÜRANLIOĞLU, Demir Güngör'ü 2-0 ile geçerek şampiyonluk ve kupaya uzanmıştır.

Kasım-Aralık 2004 Sezonu Detayları için tıklayınız.

Güncellenmiş Modern Tavla Genel Sıralaması için tıklayınız.

Geçmiş sezon arşivleri için tıklayınız.




Kayıt Giriş
Sifremi unuttum!

E-Mail Doğrulama

Kayıt Giriş
Şifreniz mail adresinize gönderilecektir.
Kayit