WBF-Türkiye

WBF-Türkiye'den 2014 Avusturya Açık'ta Yeni Bir Sükse...

2014-10-13 03:40:07
532

Worldwide Backgammon Federation, WBF tarafından 08-12 Ekim 2014 tarihlerinde Avusturya, Seefeld'de düzenlenen ve bu yıl 10 ülkeden toplam 36 oyuncunun iştirak ettiği 17. Avusturya Açık Modern Tavla Şampiyonası başarıyla gerçekleşmiştir.

Organizasyonda bu yıl 2 isimle yer alan ekibimiz, katılım adedinin de nispeten düşük oluşunu bir kez daha lehine kullanmayı bilmiş, özellikle ileri usta Abdullah Sorgüven'in elde ettiği 4 aktivite şampiyonluğu ile damga vurduğu ve ardarda gelen zaferleri ile tüm katılımcılardan alkış aldığı şampiyonayı toplam 5 derece ile tamamlamıştır. İsviçre'de yaşayan WBF-Türkiye dostu Halil Tulan'ın "Masters" kategorisinde oynadığı ana kademe finali ile elde ettiği ikincilik ise ekibimizin göğsünü kabartan bir diğer başarı olarak kayda geçmiştir.

13 Ekim 2014 itibariyle yurda dönmüş olan ve dereceleriyle WBF-Türkiye ekiplerinin uluslararası arenaya çıktığı ilk günden bugüne ardarda kırkaltıncı organizasyondan da ödülle dönülmesini sağlayan ekibimizi tebrik eder, ekip lideri Arda Fındıkoğlu şahsında başarıda katkısı olan tüm dostlarımıza WBF-Türkiye ailesi adına teşekkürlerimizi sunarız.

İşte kazanılan ünvanlar ve sahipleri:

Masters Kategorisi Son Şans Şampiyonu, Abdullah Sorgüven
Warm-Up Yan Aktivitesi Şampiyonu, Abdullah Sorgüven
Super Jackpot Yan Aktivitesi Şampiyonu, Abdullah Sorgüven
1-Pointer President's Cup Yan Aktivitesi Şampiyonu, Abdullah Sorgüven
1-Pointer President's Cup Yan Aktivitesi Finalisti, Arda Fındıkoğlu


Ekip Üyelerimiz ve Ödülleri...

Şampiyona Sonuçları için tıklayınız.

Şampiyona Albümü için tıklayınız.




Kayıt Giriş
Sifremi unuttum!

E-Mail Doğrulama

Kayıt Giriş
Şifreniz mail adresinize gönderilecektir.
Kayit