WBF-Türkiye

Modern Tavla Ligleri Ocak-Şubat 2005 Sezonu Tamamlandı...

2005-02-22 01:01:15
773

İstanbul, Ankara ve Bodrum'da eş zamanlı yürütülen WBF-Türkiye Modern Tavla Ligleri'nde Ocak-Şubat 2005 Sezonu sona ermiştir.

Toplam 18 ustanın yer aldığı İstanbul I. Küme'de üstat FEZA DİYARBEKİR, daha önce iki defa son maçta kaçırdığı ünvanı bu kez yakalamayı başarmış ve şampiyonluğa ulaşmıştır.

Toplam 48 katılımcının dört grupta mücadele ettiği İstanbul II. Küme'nin 11 oyunluk final serilerinde Arif Karabaş'ı 2-0 geçmeyi başaran SÜLEYMAN ŞAHİN ünvana ulaşırken, Playoff müsabakaları ile I. Küme'ye çıkmaya hak kazanan oyuncular da belirlenmiştir.

Toplam 12 ustanın yer aldığı Ankara I. Küme'de son günlerin popüler ismi, üstat KÜRŞAD SOLAK yeni bir şampiyonluğa kavuşurken, 11 katılımcının mücadele ettiği Ankara II. Küme'de KUDRET YÖRÜKOĞLU mutlu sona ulaşan isim olmuştur.

Toplam 17 ustanın mücadele ettiği Bodrum I. Küme'de senelerin usta ismi GEORGE SIMPSON kendisine en yakın rakibine ciddi fark atarak şampiyonluğa erişirken, 13 oyuncudan oluşan Bodrum II. Küme de FUAT TURAN'ın şampiyonluğu ile tamamlanmıştır.

Ocak-Şubat 2005 Sezonu Detayları için tıklayınız.

Güncellenmiş Modern Tavla Genel Sıralaması için tıklayınız.

Geçmiş sezon arşivleri için tıklayınız.




Kayıt Giriş
Sifremi unuttum!

E-Mail Doğrulama

Kayıt Giriş
Şifreniz mail adresinize gönderilecektir.
Kayit