WBF-Türkiye

Fındıkoğlu Yeniden Aramızda...

2007-03-29 06:17:51
705

Nisan 2006'da vatani görevini yerine getirmek üzere aramızdan ayrılmış olan organizasyonumuzun kurucusu, WBF Türkiye Temsilcisi Sn. Arda Fındıkoğlu, aradan geçen bir yılın ardından WBF-Türkiye İstanbul Modern Tavla Ligi Mart-Nisan 2007 Sezonu üçüncü hafta toplantısı ile yeniden aramıza dönmüştür.

Kendisinin bu toplantıya iştirakini duyup da gelen WBF-Türkiye dostlarıyla yeniden kavuşmanın keyfini yaşarken yaptığı konuşmada Fındıkoğlu, yokluğunda WBF-Türkiye doğrularını savunmaya devam eden ve başarıdan ödün vermeyen organizasyon ekibi ile danışma kurulu üyelerine minnettarlığını dile getirirken, yokluğunda WBF-Türkiye organizasyonumuzu yalnız bırakmayan ve kendisini karşılamaya gelen oyuncu dostlarımıza da iyi dilek ve içten teşekkürlerini sunmuş, WBF-Türkiye'nin faaliyetlerine son sürat devam edeceğinin teminatını vermiştir.

WBF-Türkiye organizasyon ekibi, bugün itibarı ile 29 şehirden yaklaşık 1500 destekçiye ulaşmış WBF-Türkiye ailemiz adına temsilcimize “hoşgeldiniz” derken kendisini yeniden aramızda görmekten duyduğumuz memnuniyeti paylaşmaktan mutluluk duyarız.




Kayıt Giriş
Sifremi unuttum!

E-Mail Doğrulama

Kayıt Giriş
Şifreniz mail adresinize gönderilecektir.
Kayit