WBF-Türkiye

Başkent'in 2008 Geleneksel Tavla Şampiyonu Belli Oldu...

2008-01-30 06:21:34
751

WBF-Türkiye Organizasyonu'nca Ankara'da yılda bir defa düzenlenen geleneksel tavla şampiyonalarının 2008 aktivitesi, WBF-Türkiye IV. Ankara Tavla Şampiyonası, 26-27 Ocak 2008 tarihlerinde, toplam 9 ilden (İstanbul, Ankara, İzmir, Zonguldak, Muğla, Tekirdağ, Kırıkkale, Antalya, Sivas) 91 kişilik katılımla gerçekleşmiş ve başarıyla tamamlanmıştır. Şampiyona için Ankara Enerji Hotel'de buluşan tavlaseverler, iki gün yaklaşık 19 saat boyunca Başkent'in yeni geleneksel tavla şampiyonu olabilmek için mücadele etmişlerdir.

Enerji Hotel, İkiyıldız Kristal, Yenigün Tavla, 869BG, NSM Tempur, Delfi Hotel ve Flamingo A.Ş. sponsorluklarında düzenlenen organizasyonda nefes kesen müsabakalar ardından varılan finalde Kdz. Ereğli'den A. Hikmet Kurtoğlu karşısında 85 dakikalık müsabaka sonucunda 9-7'lik skorla galip gelen son şampiyon İstanbul'dan GÜLTEKİN UYGUR bir kez daha mutlu sona ulaşarak WBF-Türkiye 2008 Ankara Geleneksel Tavla Şampiyonluğu ünvanının sahibi olmuş ve zirvedeki yerini korumuştur.

"Arena", "Danışman Çiftler" ve "Bayanlar Özel" yan aktiviteleri ile zenginleştirilen şampiyonada dereceye girenler, ünvanları ve kupaları yanında çeşitli armağanlarla ödüllendirilmişlerdir.

Organizasyonumuz, şampiyona fotoğraflarına "albüm" köşemizden ulaşabileceğiniz faaliyet boyunca üstün gayret gösteren Ankara organizasyon ekibi üyelerimiz Sn. Emrah Cebeci ve Sn. Bahadır Akbulut'a özel teşekkürlerini sunarken, tüm tavlasever dostlarımızla en kısa zamanda yeniden buluşmayı dileriz.

Turnuva Sonuçları için tıklayınız.

Ana Aktivitenin Ayrıntılı Sonuçları için tıklayınız.

Genel Sıralama'nın güncel hali için tıklayınız.




Kayıt Giriş
Sifremi unuttum!

E-Mail Doğrulama

Kayıt Giriş
Şifreniz mail adresinize gönderilecektir.
Kayit