WBF-Türkiye

WBF-Türkiye 2008 İlk Dönem Geleneksel Tavla Şampiyonu Belli Oldu...

2008-06-09 10:46:59
853

WBF-Türkiye Organizasyonu'nca İstanbul'da yılda iki defa düzenlenen geleneksel şampiyonaların 2008 yaz dönemi aktivitesi, WBF-Türkiye XII. Geleneksel Tavla Şampiyonası, 07-08 Haziran 2008 tarihlerinde, toplam 7 ilden (İstanbul, Ankara, İzmir, Adapazarı, Mersin, Bursa, İzmit) 145 kişilik rekor katılımla gerçekleşmiş ve iki gün toplam 20 saatlik bilfiil mücadele sonucunda başarıyla tamamlanmıştır. Şampiyona için farklı bölgelerden gelen WBF-Türkiye dostları, faaliyet esnasında eski arkadaşlıklarını pekiştirme yanında geleneksel tavla özlemlerini giderme imkanı bulmuşlardır.

Başlangıç anından son zar atılana kadar heyecanın en üst seviyede yaşandığı şampiyonada mağlubiyetsiz ilerleyen ve geçtikleri yolda favori isimleri turnuva dışı bırakmış olan 2 kuvvetli oyuncu, İstanbul'dan Bülent Özer ile İstanbul'dan Mehmet Güven, birbirinden çekişmeli ve nefes kesen müsabakalar ardından varılan finalin iki tarafı olmuşlardır. Toplam 120 dakika süren final müsabakasını baştan sona önde götürerek 10-5'lik skorla mutlu sona ulaşmayı başaran BÜLENT ÖZER, ismini şampiyonluk hanesine ardarda 8 müsabaka kazanarak namağlup yazdırmış, böylelikle WBF-Türkiye Geleneksel Tavla Şampiyonluğu ünvanı yeni sahibini bulmuştur.

Arma Restaurant, İkiyıldız Kristal, Yenigün Tavla, 869BG, NSM Tempur, Flamingo, Opticana Optik, Elektroser ve Delfi Hotel sponsorluklarında düzenlenen ve ana aktivite yanında "Arena", "Danışman Çiftler", "İlk Gün Birinciliği" ve "Bayanlar Özel" yan aktiviteleri ile zenginleştirilen şampiyonada dereceye girenler, ünvanları ve kupaları yanında çeşitli armağanlarla ödüllendirilmişlerdir.

Turnuva fotoğraflarına "albüm" köşemizden ulaşabileceğiniz organizasyonumuza gösterdikleri büyük ilgiden ötürü tüm tavlasever dostlarımıza teşekkür ederiz.

Turnuva Sonuçları için tıklayınız.

Ana Aktivitenin Ayrıntılı Sonuçları için tıklayınız.

Genel Sıralama'nın güncel hali için tıklayınız.




Kayıt Giriş
Sifremi unuttum!

E-Mail Doğrulama

Kayıt Giriş
Şifreniz mail adresinize gönderilecektir.
Kayit