WBF-Türkiye

İzmir Gaziemir'de Üç Gün Tavla Konuşuldu...

2008-06-15 00:13:30
805

İzmir Gaziemir Belediyesi tarafından, belediyenin Babalar Günü faaliyetleri bünyesinde WBF-Türkiye'nin aktif teknik desteğiyle organize edilen ödüllü tavla turnuvası, 12-14 Haziran 2008 tarihlerinde toplam 128 kişilik katılımla başarıyla gerçekleşmiştir.

3 gün boyunca toplam 12 saat süren ve bazı WBF-Türkiye mensuplarının da iştirak ettiği turnuvada birbirinden heyecanlı müsabakalar sonucunda finale ulaşan iki kuvvetli oyuncudan Recep Değirmencioğlu, cemiyetimizin şöhretli isimlerinden ileri uzman Hamza Nar karşısında 80 dakikalık kıyasıya mücadeleden 9-7'lik skorla galip ayrılmış ve şampiyonluk ünvanı yanında çeşitli kıymetli armağanların sahibi olmuştur.

Gerek turnuva katılımcıları, gerekse İzmirli tavlaseverlerle birkez daha buluşma imkanı yaşayan organizasyonumuz açısından son derece olumlu geçtiği görülen aktivite sonucunda dereceye giren isimler ödüllerini Sn. Cüneyt Arkın'ın da iştirak ettiği bir merasimle kendisinden almış, tavla heyecanı ile dopdolu geçen 3 gün sonunda tüm tarafların memnuniyeti gözlemlenmiştir.

WBF-Türkiye, başta Gaziemir Belediyesi olmak üzere faaliyette emeği geçen tüm taraflara ve iştirakçi tavlaseverlere teşekkür eder, ilerleyen zamandaki aktivitelerimizde tekrar karşılaşmayı diler.

Turnuva Sonuçları için tıklayınız.

Turnuva Albümü için tıklayınız.




Kayıt Giriş
Sifremi unuttum!

E-Mail Doğrulama

Kayıt Giriş
Şifreniz mail adresinize gönderilecektir.
Kayit