WBF-Türkiye

WBF-Türkiye 2008 Bodrum Tavla Şampiyonu Belli Oldu...

2008-10-13 13:28:14
797

WBF-Türkiye Organizasyonu tarafından Bodrum'da yılda bir defa tertiplenen kapsamlı tavla şampiyonalarından 2008 aktivitesi ve WBF-Türkiye 2008 Geleneksel Tavla Turu'nun beşinci ayağı olan WBF-Türkiye III. Bodrum Açık Tavla Şampiyonası, 10-12 Ekim 2008 tarihlerinde başarıyla gerçekleştirilmiştir.

Ev sahibi Delfi Hotel yanında Yenigün Tavla, 869BG, İkiyıldız Kristal, NSM Tempur, Flamingo, Opticana Optik, Eko Radyo, Halikarnas FM, Elektroser ve Dedeman Aquapark ana sponsorluklarında yürütülen, Çift Eliminasyon stili ana aktivite yanında Modern Tavla, Jackpot, Danışman Çiftler, Bayanlar Özel ve WBF-Türkiye patentli Arena yan aksiyonları ile zenginleştirilen şampiyona, böylelikle toplam 6 kategoride üç gün boyunca yaklaşık toplam 30 saat süren bir tavla festivali havasında geçmiştir.

Bodrum'un çeşitli noktalarından gelen katılımcılara İstanbul, İzmir, Bursa, Zonguldak ve Antalya'dan gelen ustaların katılmasıyla değişik kategorilerde toplam 78 ismin mücadele ettiği şampiyonanın ana aktivitesinde, başarılı oyunculuğu yanında sportmen davranışlarıyla şampiyona boyunca takdir toplayan ve Bodrum'un uzman isimlerinden Ümit İlik karşısında 67 dakika süren ilk final müsabakasında 7-2 galip gelerek turnuvayı ardarda 7 galibiyet ile yenilgisiz tamamlayan Bursa'dan EYÜP DURMUŞ birinciliğe ulaşmış ve böylelikle WBF-Türkiye 2008 Bodrum Tavla Şampiyonluğu ünvanının sahibi olmuştur.

WBF-Türkiye olarak organizasyonumuza gösterdikleri ilgiden ötürü tüm tavlasever dostlarımıza teşekkür eder, şampiyona ile ilgili haber videolarına Basında Tavla&WBF köşemizden ulaşılabileceğini bilginize sunarız.

Turnuva Sonuçları için tıklayınız.

Turnuva Albümü için tıklayınız.

2008 Geleneksel Tavla Turu Puan Durumu'nun güncel hali için tıklayınız.

Genel Sıralama'nın güncel hali için tıklayınız.




Kayıt Giriş
Sifremi unuttum!

E-Mail Doğrulama

Kayıt Giriş
Şifreniz mail adresinize gönderilecektir.
Kayit